tiistai 24. joulukuuta 2013

Fat in BKK täyttää 2 vuotta!Suuri päivä on koittanut: blogi täyttää kaksi vuotta! Kaksi vuotta verta, hikeä ja kyyneleitä ja vasta nyt ollaan sen itse piirakan äärellä. Meinaan vaihto-opiskelun. Blogi perustettiin silmällä pitäen tulevaa vaihto-opiskelua ja työharjoittelua jotka meinasin molemmat suorittaa Thaimaassa. Alussa kirjoitin kuinka haluan dokumentoida hyvin myös sen hakuvaiheen mikä niin monella muulla blogilla tuntui jäävän kokonaan yhden kirjoituksen varaan ”hain ja pääsin”.

Ja hyvä, että päätin, sillä oma hakuprosessini olikin kaikkea muuta kuin yllä oleva toteamus. Mulla ei ollut hajuakaan millaiseen limboon vielä joutuisin kun ”ekaluokkalaisena” kirkkain silmin haaveilin vaihto-opinnoista palmujen alla. Lyhyesti voidaan todeta, ettei mikään mennyt niin kuin piti, mutta härkäpäisenä painoin kohti omia tavoitteita ja nyt, 24 kuukautta myöhemmin, olen tasan kahden viikon päässä opintojeni alusta Bangkokin Assumption Universityssä.

Blogista on samalla pikkuhiljaa muotoutunut matkablogi sillä siitähän tässä on ollut kyse alusta lähtien. Mahdollisuudesta matkustaa ja asua ulkomailla. Mahdollisuudesta kokea ja nähdä uusia paikkoja. Mahdollisuudesta mennä kauas ja kenties nähdä lähelle.

Blogista on muodostunut tänä aikana myös tärkeä kanava omien ajatusten ja mielenkiinnon kohteiden jakamiselle. On ollut ilo lukea jokaista kommenttia ja on ollut ihana huomata, että lukijoita on tullut pikku hiljaa lisää (enkä edes tunne kaikkia!). Oma motivaatio ja innostus kirjoittamiseen on kasvanut samaa tahtia enkä malta odottaa pääseväni kertomaan elämästä ja opiskelusta Bangkokissa. Toivottavasti Fat in BKK tarjoaa tästäkin eteenpäin mielenkiintoista ja ajatuksia herättelevää kirjoittelua teille kaikille ruudun toisella puolella!


1 kommentti:

Nyt sitä kommenttia!