torstai 5. joulukuuta 2013

IG Travel Thursday - Ha Long Bayn upeat maisemat

Tämän viikkoisen IG Travel Thursdayn aiheena on Ha Long Bayn upeat kalkkikivivuorten halkomat maisemat jotka kohtasimme retkellämme. Halong Bay sijaitsee 150 kilometriä Hanoista eikä ole turhaan kehuttu matkakohde. Vaikka ilma oli pilvinen, hieman sumuinen ja jo paikallista talvea enteilevä, olivat vuorimaisemat maineensa veroisia. Retkemme toisen päivän aamuna saimme myös nähdä pienen väläyksen siitä, miltä paikka näyttää silloin kun se kylpee auringon valossa eikä pilvistä ole tietoakaan. 

Paikallisilta matkanjärjestäjiltä on mahdollista ostaa monen tasoisia risteilyjä Halongiin. Laivoja löytyy aina pienistä päiväretkipaateista suuriin viiden tähden luksusristeilijöihin. Me olimme 2 päivää, 1 yö -retkellä, mutta vaihtoehtona olisi ollut myös kahden yön risteilyjä laajemmalla ohjelmalla. Ha Long Baylla risteilemisen lisäksi voi uida (jos sää sallii, höh), kajakoida, vierailla kalastajakylissä tai helmenkasvatusfarmilla, yöpyä suurella Cat Ba-saarella, kiivetä Ti Top-vuorelle tai sukeltaa Sung Sot -luolaan.

Virallisia IG Travel Thursday-järjestäjiä ovat Suomessa Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses ja homman tarkoituksena on "vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä". Kuka tahansa voi osallistua kirjoittamalla matkailuaiheisen blogipostauksen ja jos ei kirjoita blogia, voi omia matkakuviaan kuitenkin lisäillä Instagrammissa #igtravelthusday-tägin alle.

10 kommenttia:

 1. Vitsi mitkä maisemat :) Mä niin tykkään Thaimaasta. En kaikista kohteista mutta tällaisista ei niin länsimaisten pakettimatkailijoiden kansoittamista kylläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huu! Halong löytyy Vietnamista, mutta Thaimaan Krabin kalkkikivikalliot ovat kyllä todella samannäköisiä :)

   Poista
 2. Ihan käsittämättömät maisemat! Etenkin tuo auringonlasku kuva kyllä herättelee matkakuumetta... :)

  VastaaPoista
 3. Terkkuja Englannista. Jeps. Te reissaatte vähän eksoottisimmissa maisemissa! ;) Ja ei käy kateeksi.... Upeita kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Totuushan on se, että suurin osa ajasta tulee vietettyä turvassa hotellihuoneen seinien sisällä :P

   Poista
 4. Ihania kuvia, mahtissa maisemissa kyllä pääset reissaamaan. Iskee kaipuu Aasiaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllä tässä on sitten paljon hienoja muistoja kun hyppää takaisin oravanpyörään :)

   Poista
 5. Huhhuh mitä kuvia! Aivan käsittämättömän kauniita. :) Ja kiitos myös hyvistä vinkeistä, pistin visusti korvan taa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia! Ja mukavaa kun vinkeistä on hyötyä :)

   Poista

Nyt sitä kommenttia!