torstai 27. helmikuuta 2014

Supersaver Blog Awards 2013: Paras Aasia-blogi - Fat in BKK

Uskomatonta, mutta totta:
Fat in Bangkok on vuoden 2013 paras Aasia-blogi!

Tämä tuli nyt kirjaimellisesti ihan puun takaa. En ole käynyt katsomassa blogin sähköpostia hetkeen ja eilen ihan sattumalta päätin vilkaista onko postia tullut. Tuli siis pieni paniikinpoikanen kun ensin luin viestin Supersaverilta, jossa onniteltiin finaaliin pääsystä ja pyydettiin vastaamaan jo etukäteen muutamiin kysymyksiin jos, JOS, voitto sattuisi osumaan kohdalle. 

Seuraavassa viestissä jo onniteltiinkin voitosta ja pyydettiin lähettämään kuva kirjoittajasta! Mitä?! Multa pääsi samanlainen kiekaisu kuin pian päänsä menettävältä kanalta ja johan lähti näppis sauhuamaan paniikissa vastauksia. Kuinka älyttömän noloa! Nythän jos käytte Supersaverin voittosivulla niin siellähän ei lue kohdallani yhtään mitään, kiitos oman puupäisyyteni. Ensin jo pelästyin, että ehkäpä tämä hemuli diskataan, ihan vain opetukseksi, että sitä mailia kannattaa katsoa! :D

Vielä on siis hyvinkin sekainen olo tästä mahtavasta kunniasta, jonka te kaikki siellä ruudun toisella puolella olette mahdollistaneet. Suuri sydän ja nöyrä kiitos jokaiselle äänestäjälle! Lukijat ovat ehdottomasti koko touhun suola ja jokainen kommentti kullan arvoinen. Kiitos siis teille kaikille :)
12 kommenttia:

 1. WUHUUUUUUUUUUUU!!!!!!! Niin hienoo! :) Onneks olkoon :D

  Jenni

  VastaaPoista
 2. Onnea voitosta! Tänään oonkin kuullut myös muiden matkabloggaajien voitoista eri sarjoissa, onnea kaikille siis tasapuolisesti.

  VastaaPoista
 3. Jeeee! Mä tiesin!!! Onnea aivan mielettömästi, jatka samaan malliin!!

  -Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitoksia! Tää oli kyl tosi hieno juttu! :)

   Poista

Nyt sitä kommenttia!