tiistai 4. maaliskuuta 2014

Arvonta!

Hiphei täältä tenttikirjojen ääreltä!

Tänään oli toinen tentti ja se menikin jo vähän vahvemmin kuin ensimmäinen vaikkei lukemiseen enää jaksanutkaan nähdä yhtälailla vaivaa (köh köh). Vielä kaksi edessä ja sitten tämä piina loppuu, peräti 7 viikon ajaksi ennen lopputenttejä. Olen huonolla menestyksellä koittanut vältellä blogia ettei vaan sattuisi niin, että tehokasta lukuaikaa tuhlaaantuisi netin ihmeelliseen maailmaan. Talomme nettikin on ollut vähän sitä mieltä, että täällä on vietetty liikaa aikaa, ei ole meinaan mennyt nyt päivääkään etteikö se olisi temppuillut tai katkeillut kokonaan. Tämähän on vallan loistavaa, sillä ostimme juuri kalliimman netin respasta. Rahoille vastinetta potenssiin sata, Only in Thailand.

Ajattelin oman voittoni sekä hetki sitten rikotun 40 000 käyntikerran kunniaksi järjestää pienen arvonnan täällä. Koska kaikki tykkää pienistä, turhista ja söpöistä jutuista, lähtivät alla olevat Totoro-pussukat mukaani katukaupustelijalta. Nyt siis kaksi onnekasta voipi voittaa itselleen ihanan pehmoisen kolikko/ryönäily-nyssykän. Hyötyä ja kivuutta samassa paketissa!

Arvontaan voi osallistua vastaamalla kommenttiboksiin seuraavaan kysymykseen:


Onko jotakin tiettyä mitä ostat matkalla ollessasi? 
Keräiletkö "matkamuistoja" tai ostatko tietyntyylisiä juttuja eri maista?

Muista liittää vastauksen mukaan sähköpostiosoitteesi niin pääsen kyselemään osoitetietojasi jos voitto osuu kohdalle. Arvonta loppuu sunnuntaina 9.3. klo 12 Suomen aikaa. Onnea arvontaan!

24 kommenttia:

 1. Mukana ollaan. Matkalta ostan maan omaan kulttuuriin kuuluvia juttuja,ruokia,herkkuja,vaatteita... Anne peltipurkki0@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ostan vaatteita,laukkuja,kenkiä... Ei mitään erityistä keräilyä. Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Kerään shottilaseja paikoista/maista joissa olen käynyt, kiva tapa pysyä kärryillä missä on tullut käytyä kun käy niitä välillä katselemassa :) Eivät ole käytössä vaan koristeena vitriinissä. tarja_huttunen@hotmail.com.

  VastaaPoista
 4. Olen alkanut keräämään magneetteja eri maista, mutta muutakin krääsää tarttuu mukaan

  neko.mlml@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. matkoilta ostan sisustus tuotteita ja vaatteita!
  niitä katsellessa on kiva muistella reissuja=D
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Keräilen jääkaappimagneetteja eri paikoista =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Pienempänä keräilin nalleja, nykyään en oikeastaan mitään erikoisempaa.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Voi eii miten syötävän suloisia nuo ovatkaan! :D
  Mun matkamuistot koostuvat pääasiassa hurjasta määristä valokuvia sekä paikallisista elintarvikkeista, vaikkakin mukaan sujahtaa monesti myös jonkinlainen "turistikrääsä". Esim. viime reissultani ostin suloistakin suloisemman kahvimukin arkiaamujani piristämään :)
  laura.leppajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ostan aina äidilleni magneetin. vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mausteita! Maustekastikkeita ja muuta helposti mukana tulevaa, mutta autenttista mahaan laitettavaa :)
  En oikein keräile matkamuistoja, mutta suunnittelen tulevia matkoja sitäkin enemmän! :D
  riikka_ros@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Oon jokaiselta ulkomaanmatkaltani tuonut kotiin snapsilasin. Aloitin tän tavan joskus jo ala-asteella kun vanhempien kanssa reissattiin autolla euroopassa ja siitä se sitten lähti.. Lisäksi on ollut kiva ostaa kotiin aina joku sisustusjuttu, ja mielellään sellainen, mikä kertoo jotain maasta, josta sen osti. Bangkokista en voi lähteä ostamatta rinkkaa täyteen vaatteita!

  laura.sairanen@windowslive.com

  VastaaPoista
 12. Äidillä on aina ollut tapana ostaa magneetti jokaisesta reissukohteesta, ja yhteisillä matkoilla me ollaankin niitä aina tarkasti valittu yhdessä. Yksin reissatessani yritän aina muistaa ostaa äidille magneetin, jos sillä ei jo sellaista ole kyseisestä kohteesta. Kohta vois alkaa kerätä omaakin kokoelmaa jääkaapin oveen.. fantasyforone@yahoo.com

  VastaaPoista
 13. Vaatteita, kenkiä ja laukkuja tulee usein osteltua.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ihana palkinto! Jääkaappimagneetin pyrin joka maasta löytämään. Muuten riippuu paljolti paikasta, mikä siellä sattuu olemaan aiheellista/edullista ostaa.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 15. Laukkuja tulee ostettua :) Varsinaisesti en niitä keräile, mutta tykkään kauniista laukuista ja reissuissa nitä sattuu löytymään!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Matkamuistoja ehdottomasti EN osta. Niitä on saanut riesaksi ihan tarpeeksi sukulaisten ja kavereiden reissuista. Noin yleisesti ottaen tulee ostettua kaikkialta sen maan erikoisuuksia elintarvikkeissa, mausteita, makeisia jne. Muuten ihan vaateosastoa taitaaa ostokset olla.
  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 17. En keräile mitään. Ostan jos sattuu löytymään jotakin tosi kaunista ja lisäksi tottakai mielummin halpaa :)
  linnuton.puu@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Tapana on ostaa aina muki, jossa lukee maan/kaupungin nimi keran hienon maiseman. :) Lähetän myös ystäville kortit.
  irmeli.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Vaatteita tulee yleensä ostettua, ei juurikaan mitään matkamuistoesineitä yms :-)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Yritän olla hamstraamatta turhia matkamuistoja, joten ostan matkoilta ainoastaan juttuja, joita oikeasti tarvitsen. Mutta heikkouteni ovat kyllä postikortit (eivät siis mitkään turistipostikortit, vaan sellaiset nätit ja erikoiset), eli niitä saatan hamstrata sitten senkin edestä :)
  laukkanoora(at)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Aww.. Totoro! <3 Tää palkinto niin haluis mun luokse asumaan :D Matkamuistot ei ole mun juttu, mutta kaikenlaista muuta roinaa tulee ostettua enempi kuin lentolaukkujen max-määrä usein sallii ;) Ei kai mulla mitään erityisiä maakohtaisia osteluja ole, mutta kaikkialta tarttuu mukaan ainakin vaatteita/asusteita, joskus kirjojakin. Thaimaasta ostelen eritoten kaikkia söpistely, kawaii-juttuja ^_^ Oiskin ikävä jo sinne shoppailemaan ja muutenkin.

  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ostan jotain pientä,oman näköistä ja käyttökelpoista.
  Mieluiten vintagea tai vastaavaa ^_^ mewamili@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Suosin flea market-löytöjä. Mausteita ostan myös usein matkoilla ja äidilleni yritän metsästää norsu-koriste-eseineitä, sillä hän kerää niitä.
  teekoo81(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 24. KIITOS KAIKISTA KOMMENTEISTA JA OSALLISTUMISESTA! :)
  Arvonta on nyt päättynyt ja voittaja ilmoitetaan pian!

  Itsekin ostin ennen aina magneetteja eri paikoista, mutta lopetin niiden keräilyn kun asuntoon tuli integroitu jääkaappi. Nyt tosin mietin magneettitaulun ostamista ja siihen sitten hyvinkin taiteellisesti magneettien lätkäisemistä esille :P Juuso on tällä reissulla ostanut magneetteja niin nekin pääsisi sitten esille.

  Nyt tällä reissulla omat shoppailut ovat kyllä radikaalisti muuttuneet (lompakon kannalta hyvä juttu) ja olen yrittänyt hyvin tarkkaan miettiä rahan käyttöä. Vaatteita tulee itselläkin eniten ostettua ulkomailta, mutta aina kummasti niitä ei niin sitten haluakaan pitää Suomessa, nyt olen siis karsinut kaiken "kivan" hankkimista minimiin.

  Vaihdon loputtua haluan kerrankin ostaa jotakin hyödyllistä ja aion viimeiset roposeni tuhlata erilaisiin mausteisiin ja currysekoituksiin joista voi sitten valmistaa maukkaita ruokia Suomessa :)

  Kiitos vielä kerran kaikille osallistuneille!

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!