torstai 27. maaliskuuta 2014

IG TRAVEL THURSDAY: Kirsikankukkia metsästämässä

Japani.
Tokio.
Asakusa.
Sumina-puisto ja Senjoji-temppeli.

Tämä harvasanainen kirjoitus antaa tietä kuville, jotka toivottavasti puhuvat puolestaan. Vaikka kirsikkapuiden kukinta ei ollut vielä tällä alueella päässyt täyteen loistoonsa, olivat ne siellä täällä näkyvät vaaleanpunapeitteiset puut todella ihastuttavia. Oli myös mielenkiintoista seurata paikallisia, jotka näyttivät nauttivan näystä yhtä paljon kuin me keltanokka-kerholaiset. Huomenna tutkimusmatkamme jatkuu toisiin puistoihin joten lisää sakura-kukkia luvassa ainakin Instagrammin puolella.


Virallisia IG Travel Thursday-järjestäjiä ovat Suomessa Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses ja homman tarkoituksena on "vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä". Kuka tahansa voi osallistua kirjoittamalla matkailuaiheisen blogipostauksen ja jos ei kirjoita blogia, voi omia matkakuviaan kuitenkin lisäillä Instagrammissa #igtravelthusday-tägin alle. Minut löytää Instagrammista nimellä @prettyprettyugly.

10 kommenttia:

 1. Oi ihania kukkia! Täällä Espanjassa mantelipuunkukat ovat vähän samannäköisiä, mutteivat sentään noin punaisia :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä! Olette siellä kyllä hyvään aikaan vuodesta :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Omia hanamilemppareitani Tokiossa ovat Chidori-ga-fuchi Yasukuni-temppelin lähellä sekä Aoyaman hautausmaa... Vaan kaikkiallahan ne kirsikkapuut hurmaavat :)

  VastaaPoista
 4. VAU!!! Ja ei siis vielä täydessä loistossa? Voin vain kuvitella mitä se on sitten hetken päästä... Täytyypä seurailla Instagramissa mitä huomenna löydätte :)

  VastaaPoista
 5. Huh, miten kauniita kirsikankukkia! Ne pitäisi nähdä edes kerran elämässä :)

  VastaaPoista
 6. Nää kuvat on aivan superihania! Tykkäsin varmaan kaikista jo Instagramin puolella. (:

  Ja pst, sulla on vielä vanha linkki mun blogiin, muutin omaan osoitteeseen: www.kaukokaipuumatkablogi.net (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos korjauksesta! Ei eilen todellakaan päässä toiminut kuin yksi aivosolu kerrallaan niin ei tullut mieleenkään tarkistaa tuota linkkiä. Nyt on korjattu :)

   Poista
 7. Niin kauniita!!! Varmasti upeaa olla siellä juuri nyt. Kaunista loman jatkoa :)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia kommenteista! Tänään kirsikkapuu-bongailu jatkui ja kyllähän ne vaan ihastuttaa! Tänään myös ilma oli mitä mainioin: aurinko paistoi ja asteita lähemmäksi 20.

  VastaaPoista
 9. Oooooh! Ihania, Kiitos!

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!