torstai 24. huhtikuuta 2014

IG TRAVEL THURSDAY: Onnen pikku hippuset


Paluu Lipeltä Bangkokiin oli eräänlainen taitepiste, joka merkitsi sitä, että huvien aika on ohitse, nyt aletaan hommiin. Nimittäin pääsykoelukuhommiin. Tätä ennen olen jo kerennyt uittamaan nokkaani useammankin kerran kirjan parissa, mutta nyt olisi vuorossa kaikista pitkäkestoisin vaihe: muistiinpanojen kirjoitus. Huh hei! 

Itse kuulun valitettavasti niihin ihmisiin, jotka arjen kiireen ja tärkeiden hommien keskellä muuttuu suorittajaksi, jolla ei ole voimia tai mielenkiintoa mihinkään muuhun. Tänään tallustellessani koulun bussipysäkille ajattelin, että jos mulla ei ole aikaa nauttia isoista asioista nyt (kuten muutaman päivän retkistä muihin kaupunkeihin) on otettava ilo irti pienistä asioista. 

Tämä on kuitenkin viimeinen kuukausi täällä ja vaikka henkisesti olenkin jo valmiina liitämään takaisin Suomeen, olisi kuitenkin hyvä ihan itsensä kannalta nauttia myös lopusta ajasta vaikka se suurimmaksi osaksi kuluukin nenä kirjassa kiinni.


Tänään nämä asiat ilahduttivat päivääni:
 
- Hedelmätäti jolta ostan koulusta tullessa tuoreen guavan ja popsin sitä loppumatkan ajan

- Mamas place, avoravintola kadun toisella puolen jossa ajattelin syödä tom yamin joka päivä aina siihen saakka, että katkarapuja alkaa lentää korvista pihalle

- Mun uusi pieni huone, joka vaikuttaa täydelliseltä ja jossa ei ole kuuma

- Nollaamista varten ostetut True Bloodin 2. ja 3. tuokkarit joita pääsen katsomaan aina lukemisen lomassa

- Aamulla vastaan tulevat paljasjalkaiset munkit jotka suuntaavat kohti temppeliä

- Turkmenistanilainen opiskelija, kenen kanssa juttelimme venäjäksi koko taksimatkan koululta kaupunkiin


Virallisia IG Travel Thursday-järjestäjiä ovat Suomessa Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Running with Wild Horses ja homman tarkoituksena on "vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä". Kuka tahansa voi osallistua kirjoittamalla matkailuaiheisen blogipostauksen ja jos ei kirjoita blogia, voi omia matkakuviaan kuitenkin lisäillä Instagrammissa #igtravelthusday-tägin alle. Minut löytää Instagrammista nimellä @prettyprettyugly.

12 kommenttia:

 1. En tiennytkään että osaat puhua venäjää! :D Itse olen sitä kohta vuoden aika epätoivoisesti kottanut aikuislukiossa opiskella, joten onko miyään vinkkejä? Kaikki on lämpimästi tervetulleita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venäjä on mun entinen äidinkieli (voiko näin sanoa? :D) joten valitettavasti oon huono antaan mitään vinkkejä kun itellä ei oo mitään hajua kieliopista :P
   Tsemppiä opiskeluihin! Sit kun joskus miljoonan vuoden jälkeen on aikaa, haluaisin itse myös opetella kunnolla lukemaan ja kirjoittamaan venäjää.

   Poista
 2. Pienistäkin asioista kannattaa olla onnellinen. Mullakin asiat suhteellisen hyvin ja fiilis katossa vaikkei olekaan pysyvää kattoa pään päällä ennen kesän loppua. Ainakin sitä oppii että kaikesta selviää! :)

  Hyvää viimeistä kuukautta siellä lämpimässä, onneks täälläkin alkaa kelit nyt lämpiämään niin on mihin tulla takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee! :)

   Ja Suomeen paluuta kyllä ootellaan jo niin innoissaan! Varsinkin ruuan suhteen on jo aikamoinen lista mielessä mitä kaikkea haluan taas syödä pitkästä aikaa, om nom nom!

   Poista
 3. Ihana postaus! Nuo viimeiset viikot maailmalla ovat hieman ristiriitaisia, kun kovasti odottaa jo kotiinpaluuta ja mieli on osittain jo Suomessa odottavissa asioissa, mutta toisaalta ikävöi jo ennakkoon tiettyjä juttuja väliaikaisesta kodista. Nyt kannattaa todellakin syödä tom yumia kiintiö täyteen, sillä sitä minulla ainakin on kova ikävä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tom yum!! :)

   Joo, nyt on kyllä fiiliksissä taas niin suuria eroavaisuuksia kun välillä katselee kalenteria eikä malttaisi odottaa kotiin menoa ja sitten välillä taas on ihan ihmeissään, että minne tämä aika on mennyt ja onko nyt tehnyt kaiken minkä halusikin, paniikki!

   Poista
 4. Tsemppiä luku-urakkaan ja nauti viimeisistä hetkistä siellä. Ne on kyllä ristiriitaisia, mutta toisaalta onni on koti, jonne on kiva palata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! On kyllä hyvä palata takaisin kun kaikki on ns. jo valmiina odottamassa eikä harmita yhtään :) Hienoa oli ja hienoa on myös lähteä pois!

   Poista
 5. Ihania pieniä hetkiä sinne viimeisen kuukauteen ja tsemppiä luku-urakkaan!

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!