keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

TOKYO Ink


Viime syyskuussa väriteltiin äidin harmistukseksi käsivartta Tokion yhdellä parhaimmalla tatuoijalla, Horizarulla. Koska session arvioitu pituus 6 h ylittyi jo melkein tunnilla eikä valmistumisesta ollut tietoakaan (väritystä alleissa, nami nami), meitsi päätti lopettaa vielä kun mielenterveyttä oli jäljellä ja me sovittiin jatkavamme sitten keväällä jahka tulisin takaisin Japaniin. Niin se puoli vuotta vain kului ja tässä sitä oltiin taas. 

Mailien välityksellä sovittiin tatskapäiväksi 2.4 ja tänään saavuttiinkin herran studiolle Tabataan. Jos ollaan täysin rehellisiä niin omat "traumani" edelliskerran tuskaisuudesta eivät olleet vielä haihtuneet mielestä, joten tätä sessiota en odottanut mitenkään innokkaasti, lähinnä asenteella tehdään se äkkiä valmiiksi. Yleensä kuvaa ottaessa on niin into piukeena ettei tunnu missään (tai näin ainakin haluaa uskotella itselle), mutta tällä kertaa mielessä oli vielä hyvin muistissa syksyn piinaavat viimeiset tunnit. Asennevamman vuoksi taisi tatuoiminen sattua vielä enemmän, mutta onneksi väritykseen ei mennyt kahta tuntia enempää. HUH.

Nyt on vihdoinkin puolihiha valmis! Eipä tässä projektissa mennytkään kuin muutama vuosi :)5 kommenttia:

 1. Onnea projektin valmistumisesta! Viime vuonna tuli kulutettua ton oman sleeven takia about 25 tuntia persusta tatuoijan penkissä ja kyllä siinä aina välillä meinasi itku tulla kun ei enää oikeasti halunnut mennä :'D Ajattelin, että seuraavaksi otan kyllä jotain pienempää kuvaa, mutta kovasti alkaa taas nää suunnitelmat paisua sen kokoisiksi että eiköhän sieltä toinen samaa tuntimäärää vaativa kuva taas tule jossain vaiheessa.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mulla tulikin tuolla sun kuva mieleen ja mietinkin, että monta tuntia oot joutunut kärsimään KOKO hihan kanssa :,D Selkeästi siis traumavaihe poistumassa kun alkaa haaveileen suurimmista kuvista! Toivottavasti oma mopo ei karkaa nyt hetkeen käsistä :P Meillä oli vielä mietinnässä ottaa muistokuvat Thaimaasta kun oon halunnut pitkään bambutatuoinnin, mutta täytyy nyt katsoa kykenenkö siihen henkisesti. Jotain pientä se tulisi olemaan, mutta tällä hetkellä ei kiinnosta kyllä minuutinkaan verran tökkimistä neulalla.

   Poista
  2. Hei! Ja jos satut vielä kurkkaamaan tänne niin ei sulla tullut mitään outoa puutumista koko käteen tatskaamisen jälkeen? Mietin, että voiko sillä neulalla osua vahingossa johonkin hermoon tms kun nyt yönkin jälkeen tuntuu, että käsi on puutunut. En muista tällaista ekalta kerralta joten vähän hämmentää. Ehkä se onkin aivokasvain xD

   Poista
  3. Kaikki epämääräiset tuntemukset on yleensä ihan normaaleita tatuoimisen jälkeen. Varsinkin jos on väritetty laajoja alueita ja tehty monta tuntia, tosin sulla nyt ei tällä kertaa tehty kuin "vaan" pari tuntia mutta voihan sieltä kädestä olla joku kohta vähän turvoksissa joka aiheuttaa jotain puutumisen tunnetta.

   Mulla ainakin kun tota "allia" väritettiin niin se oli monta päivää sellanen puutunut löllö joka tuntu tosi inhottavalta.. :D Kyynärpää taas turposi niin isoksi etten saanut useampaan päivään kättä suoraksi.. Kaikki kiristyksen ja kuumotuksen tunteet on myös läpikäyty ja unettomia öitä vietetty kun kättä on särkenyt niin paljon ettei saanut nukutuksi.

   Oon muuten aikoinaan ottanut bambulla Thaimaassa nilkkoihin kuvat. Bambulla kuvan ottaminen on yleensä vähän kallimpaa mutta jotenkin tuntu että ne parani nopeammin eikä niihin muodostunut sellasta "rupea" ollenkaan mitä kuvan päälle yleensä tulee tatuoimisen jälkeen.

   Poista
  4. Se tässä ihmetyttääkin kun viimeksi tehtiin melkein 7h eikä mitään ongelmaa sitä normaalia herkkyyttä lukuunottamatta, niin nyt 2h suhruttelua ja meikä on valmis amputoimaan kätensä :D No, ehkäpä se tästä... Jos ei muuta niin tuohon alkaa jo tottumaan niin eipä se enää niin haittaa :P

   Hyh, sun kokemukset kyllä kuulostaa aika rankoilta! Itellä on kaikki aina parantunut todella nopeasti ilman mitään outoja fiiliksiä niin tää oli kyllä ihan uutta mulle.

   Poista

Nyt sitä kommenttia!