torstai 19. kesäkuuta 2014

IG TRAVEL THURSDAY: Kajakointia Krabilla

Näiden loistavien kesäilmojen aikaan on oikeastaan ollut aika kivutonta viettää suurinta osaa ajasta töissä kerryttäen muun muassa tulevaisuuden matkakassaa. Ja vapaa-aikaakin on vietetty neljän seinän sisällä elokuvien, kirjojen ja netin sisustuskauppojen parissa ilman, että on tullut huono omatunto. Antaa rännän tulla vaan! Näin juhannuksen kunniaksi voisi kuitenkin hetken aikaa huokailla Krabin maisemille ja meidän mahtavalle kajakointi-retkelle jonne päästiin vihdoinkin maaliskuussa.

Ihan näin btw, en tiennyt ennen, että iphonen etupuolen kamera on NÄIN huono!

Haikailimme kajakoinnin perään ensimmäisen kerran Vietnamissa marraskuun lopussa Halong Baylla vierailessamme, mutta yllättävä talvi-ilma sai meidät toisiin aatoksiin. Myös Filippiineillä joulukuussa oli kovat aikeet mennä kajakoimaan, mutta korkeat aallot ja rimpulat kajakit saivat taas perääntymään. Kolmas kerta toden sanoo. Krabilla vihdoinkin luonnonvoimat olivat puolellamme ja pääsimme kokemaan haaveilemamme kajakkisoutelun ja vielä ilmaiseksi (meitä ei muistettu rahastaa!). Oli aivan huippua omaan tahtiin ja oman mielen mukaan suhia menemään ja ihmetellä luonnon kauneutta kaukana hälinästä ja parhaimmassa tapauksessa myös muista turisteista. Tämä oli ehdottomasti yksi parhaimmista kokemuksista Thaimaassa vaihdon aikana.
Satoi tai paistoi, 
olit kaupungissa tai maalla,
hyvää juhannusta!Virallisia IG Travel Thursday-järjestäjiä ovat Suomessa Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Wanderlust expert ja homman tarkoituksena on "vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä". Kuka tahansa voi osallistua kirjoittamalla matkailuaiheisen blogipostauksen ja jos ei kirjoita blogia, voi omia matkakuviaan kuitenkin lisäillä Instagrammissa #igtravelthusday-tägin alle. Minut löytää Instagrammista nimellä @prettyprettyugly.

7 kommenttia:

 1. Toi oli niin kivaa!! :) Mullakin jäi just se tunne, että melontaretki Tonsain vesistöillä oli Thaimaan huippukokemuksia. Niin makeet maisemat ja ihana rauha lipua vetten päällä :)

  Tässä mun juttu omasta kokemuksesta:
  http://kinttupolulla.blogspot.com.es/2013/11/jattihamakit-ja-melontaretki-tonsailla.html

  Mukavaa Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oonkin lukenut tuon sun kirjoituksen ja fiilistellyt sille :))
   Kivaa oli lukea kun on niin samanlaiset olot tuosta hommasta kuin meillä!

   Poista
 2. Ha ha, "antaa rännän tulla vaan"! Täytyy tunnustaa, itse pidän syksystä juuri sen vuoksi että voi hyvällä omallatunnolla piiloutua hetkeksi sisätiloihin takkatulen ääreen tai peiton alle... :) Mutta syksyä odotellessa täytyy nauttia hetki näistä Norjan aurinkoisista kesäsäistäkin, hyvää juhannusta sinne Tampereen suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   Mä olen aina pitänyt itseäni kesäihmisenä, olenhan syntynyt kesäkuussa, mutta näin vanhimmiten on ehkä todettava, ettei se kesä ehkä olekaan se omin vuodenaika kun aina haaveilee vaan sisällä istumisesta ja hyvän kirjan lukemisesta :D

   Mutta kyllä sitä toivoo, että vielä kesä tulisi tännekin, voihan sitä sitten mennä vaikka ulos viltille oleskelemaan :)

   Poista
 3. Itse en pahemmin harrasta mitään erityistä reissuilla, mutta tuollainen sopisi jopa minullekin :). Hienoja maisemia ainakin :). Mutta miten ihmeessä se rahastus jäi :O?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itellä on kans tullut todettua ettei mitään säännöllistä ainakaan jaksa tehä reissussa, tulee liikaa sellasen pakkopullan maku suuhun. Mutta tuo kajakointi oli kyllä kivaa ja kyllä tuntui lihaksissa jo tunnin jälkeen x)

   Oli kyllä todella hämmentävä tilanne, että THAIMAALAINEN unohtaa rahansa. Meillä on käynyt niinkin, että liikaa takaisin antanut myyjä on lähtenyt perään ja puoli tuntia etsinyt meitä saadakseen sen muutaman pennin vielä itselleen :D Mutta kajakkipaikka ooti siis 1000 bahtin vakuuden kajakointia varten ja me vuokrattiin se sitten kahdeksi tunniksi joka olisi ollut 400 baht. Itse en aatellut asiaa sen tarkemmin, oletin, että he maksavat sitten erotuksen takuurahoista kun palataan. Palatessa äijä ojensi kuitenkin tonnin setelin takaisin ja kun kysyinkin vielä, että onko tämä ok niin vastaus oli, että kyllä. Pähkäiltiin jälkikäteen Juuson kanssa, että häslingin keskellä vuokraaja oli vahingossa iskenyt jo PAID-leiman mun takuukuittiin ja myöhemmin sitten oletti, että olin maksanut sekä vakuuden että vuokran. Olin ihan varma, että vielä joku mafia usutetaan meidän perään, mutta elossa ollaan edelleen :P

   Poista
  2. No hyvä, että selvisitte tuosta kauhujen kokemuksesta :P

   Poista

Nyt sitä kommenttia!