perjantai 25. heinäkuuta 2014

Kansainvälistä pöperöä TampereellaOli olemassa todella hieno suunnitelma kirjoittaa näistä kansainvälisistä markkinoista ennen Kolille lähtöä jolloin markkinoita olisi ollut vielä pari päivää jäljellä. Päivät tuli ja meni, Kolikin tuli ja meni ja niin tämä jäi luonnoksiin pyörimään arjen kiireissä. Markkinat pidettiin Keskustorilla 9-12.7 ja kerkesimme vierailemaan paikan päällä päivää ennen lähtöämme.

Koska tänä viikonloppuna saa taas luvan kanssa sikailla Keskustorilla, on ehkä sopiva hetki muistella parin viikon takaisia herkkuja ja samalla haaveilla mitä kaikkea makoisaa on huomenna tarjolla. Tampere Food Fest järjestetään ensimmäisen kerran 26-27.7 ja mukana menossa on ainakin 8 erilaista ravintolaa, jotka tarjoavat ruokaa eri puolilta maailmaa. Mmm mm!


Pari viikkoa sitten järjestetyillä kansainvälisillä markkinoilla oli myös runsas tarjonta. Oli mahdollista maistella ja ostaa muun muassa italialaista, espanjalaista, brittiläistä, hollantilaista ja thaimaalaista ruokaa. Samoin kaikki suomalaiset herkut olivat esillä makkarasta kilohailiin. Me nostettiin pätäkkää automaatista ja alussa ihan tuskailtiin, että riittääkö rahat kun halutaan ostaa kaikkea. Mutta pihiys iski lopulta, sekä tieto seuraavana päivänä alkavasta ajomatkasta, joten tyydyimme brittiläiseen juustoon ja kilohailiin ahmaisten ne vielä illan aikana mahojemme syvyyksiin. Ei olisi ollut fiksua ostaa mitään jääkaappiin muhimaan moneksi päiväksi.


Huomenna alkavat Tampereen 31. kukkaisviikot jonka osana katuruokatapahtuma järjestetään. Ohjelmistossa on lisäksi kaikkea muuta mielenkiintoista. Itseä eniten kiinnostaisi jo muutamana vuotena näkynyt maailmanpyörä, jonka kyytiin en ole vieläkään päässyt. Jos massia ja rohkeutta löytyisi niin Dinner in the Sky olisi myös aika kova veto, tällä hetkellä tosin on aika hiljaista molempien suhteen, joten tyydytään vain haaveiluun. Kukkaisviikkojen ohjelma löytyy kokonaisuudessaan täältä ja tapahtuma kestää lauantaihin 2.8 saakka.

3 kommenttia:

  1. Oi, ruokafestarit, kuulostaa hyvältä! Ja olen tulossa käymään pikaisesti Tampereella tällä viikolla, pitääpä kurkata kukkaisviikkojen ohjelma... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ollut onnea festareiden kanssa: Kauhea helle ja jokaiseen kojuun hirvittävä jono. Voih! Mutta onneksi Keskustorin Bar Burritoon pääsi nopsaan x)

      Poista

Nyt sitä kommenttia!