keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kun kahdesta tulikin yksi


Elämässä kaikki ei mene niinkuin on suunnitellut ja yleensähän se kurvipallo iskeytyy naamaan kun sitä vähiten odottaa. Kun itse oli seilaamassa hyvää vauhtia kohti elämänmittaisen parisuhteen tyyniä vesiä toinen päättikin hypätä pelastusveneeseen ja meloa muille merille. Tämä isku munille sattui juuri sopivasti kun koko syksy muutenkin oli sellaista lillukan varsissa roikkumista ja asioiden säätämistä. Onneksi Lana Del Rey pelastaa.


Loppujen lopuksi, maailma on oisterini. 
Tosin tämä oisteri saa nyt odotella työharjoittelun loppua, mutta sitten latu auki (täältä tulee hauki!).
11 kommenttia:

 1. No voi äh, tosi ikävä kuulla :/. Kaikissa asioissa on kuitenkin puolensa (joo´o, ton järkevämpää en sitten osaa sanoa tässä tilanteessa, toivon siis kaikkea hyvää sulle <3). Tsemppiä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eihän tällaisissa tilanteissa oikein voi muuta sanoa! :) Kaikki "perussanonnat" kenties kuulostaa vähän ankeelta, mutta niiden latteudesta huolimatta niissä jokaisessa on aimo annos totuutta. Eli kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen aukeaa :)

   Poista
 2. ja vielä yksi: Kaikella on tarkoituksensa. Paljon voimia ja tsemppiä sekä auringonvaloa!

  VastaaPoista
 3. Tosi kurjaa kuulla. Mutta elämällä ja universumilla on tapana laittaa asiat oikeaan järjestykseen, ja yleensä muutoksen tuulet ovat hyvästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri! Pettymyksi tulee ja menee, mutta tärkeintä on, että miten niitä sitten työstää omaksi voitokseen :)

   Poista
 4. Voi itku ja harmitus :( Mutta kuten Nellakin jo sanoi, asioilla on tapana järjestyä vaikka aluksi voikin tuntua todella voimattomalta kaiken edessä. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 5. Русские не сдаются.
  мама

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!