sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Colosseum ja viinin salat


Koska loppujen lopuksi Colosseumista ei ole hirveästi kerrottavaa, voisin todeta vain, että veni, vidi, vici kuten Ceasar aikoinaan. Mentiin paikalle ajoissa aamulla, mutta asiaa hetken pohdittuamme, emme jaksaneet mennä sisälle asti. Näin meikäläinen reissaa. Kuumuus ja suuret ihmismassat eivät vaan kutitelleet yhtään joten tyydyttiin kurkkimaan sisälle kaltereiden välistä ja ostettiin magneetit muistoksi. Illalla kun palasimme Trasteveresta, käveltiin taas Colosseumin ohi ja nähtiin pytinki vielä iltavalaistuksessa. Onhan se vaikuttava. Varsinkin Spartacus-sarjan jälkeen.


Colosseumista voikin hypätä niihin viinin saloihin ja kuinka pääsin niiden jäljille juurikin Roomassa, ihanassa idyllisessä ravintolassa tiramisun äärellä Trasteveressa. Olenhan jo aiemmin avautunut siitä kuinka sellainen järjetön ryypiskely ei oikein jaksa enää innostaa eikä oikein mitkään alkoholijuomatkaan oikein jaksa maistua. Mutta Roomassa ihastuin rosé-viiniin ja ajatukseen, että sitä voi nauttia muutaman lasillisen, saada sellainen kiva fiilis ja sitten kuitenkin herätä aamulla ilman mitään ongelmia ja huonoja oloja.


No ihan vain näin ohimennen haluan sanoa, ettei tämäkään ihan luodinkestävä juttu ole, sillä jos sitä viiniä nauttii pullollisen, niin siitäkin tulee huono olo aamulla (ihanko totta!). Aika jäätävän huono olo kuten olen saanut kokea tämän päivän ajan. Varsinkin kun siihen kyytipojaksi otti vielä neljä lasillista kuohuviiniä. Because I can. Mutta eihän kukaan olekaan seppä syntyessään. Voin myös paljastaa, että netissä pyörinyt vinkki saada pullo auki ilman avaajaa kengällä ei toiminut. Mutta naapurin avaajan lainaaminen sitäkin paremmin.

Nyt on kuitenkin juhlistettu uutta työpaikkaa jossa aloitan tämän vuoden lopussa. Paikka ei vaihdu, mutta tehtävä on uusi ja jännittävä ja josta olen haaveillut siitä lähtien kun kyseisestä tehtävästä kuulin. Minusta tulee visual merchandiser ainakin vuodeksi ja omaa onnen määrää ei voi sanoin kuvailla! Nyt pääsen sukeltamaan vielä syvemmälle oman lempimerkkini tuotteisiin ja samalla vuoraamaan kotini niillä. Jihuu!


1 kommentti:

  1. Itsekään en nykyään jaksa ryyppäämällä ryypätä, mutta pari lasillista viiniä on kiva juttu :). Paitsi tuo tosiaan taisi mennä vähän pidemmälle kuin pariin lasiin ;).

    Suuret onnittelut uudesta työpaikastasi :D! Mahtava juttu!

    VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!