tiistai 4. marraskuuta 2014

Voihan syksy!

Sateen ropina,
pimeys peittää kadut,
marraskuu saapui.


Siinäpä oma syksy-haikuni. Marraskuu luikerteli kalenterin sivuille ja samalla tuli huomattua, että päikkärit ovat nousseet arvoon arvaamattomaan. Taitaa pian hampaatkin pudota C-vitamiinin puutteesta. Onneksi kotitossut lämmittävät jalkoja ja kaksi hupparia päällekkäin on ihan jees istuskella sohvalla katselemassa Gossip Girliä (köh köh).


Pariin edelliseen viikkoon on mahtunut työharjoittelua, tilastotiedettä, Aasian esseitä, työhakemuksen kirjoittelua ja portfolion laatimista. Harjoittelupaikassa oli haussa ehkä se oma tän hetkinen unelmaduuni ja vaikka mahdollisuudet päästä siihen eivät nyt tähtitieteelliset ole, niin pakko oli silti yrittää. Tänään olikin ensimmäisen kierroksen haastattelu ja ensi viikon aikana saa kuulla pääseekö toiselle kierrokselle. Peukut pystyyn!


Matkakuvia on tullut näprättyä melkein päivittäin ja reissujen muisteloita on pidetty niin ystävien kesken kuin ihan yksinkin, muttei mikään oikein tunnu vielä tipahtavan aivojen sopukoista näppiksen kautta ruudulle. Tää pimeys saa oman pään kyllä ihan solmuun eikä enää tiedä onko kello 18 vai 22. Jos jotain matkusteluun liittyvää uutistynkää voi tähän tipauttaa niin ainakin nyt alkaa näyttää aikas varmalta oma Berliinin reissu helmikuun alussa! Pääsee vihdoinkin käymään siellä ja kaikista parasta, näkemään sinne muuttaneita ystäviä. Nyt siirryn sohvalle tekemään en yhtään mitään.

6 kommenttia:

 1. Kiva syyshaiku ja mukavia syyskuvia! :-)

  Tsemppiä työhaastattelun jatkokierrokselle, toivottavasti nappaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, kiitoksia!

   Huomenna on toinen haastattelu jo ja kyllä jännittää! :))

   Poista
 2. Sun matkasuunnitelmat kuulostavat hyviltä! Pisteet Berliinille, toivottavasti tosiaan pääset matkaan! Havahduin tossa kaks iltaa sitten, että mitä helkkaria, ulkona on pimeetä ja kello oli vasta jotain kuus! Että kai se talvi on nyt tullu. Mutta sinähän pääset pian Thaimaan aurinkoon, sillä tiedolla menee yks marraskuuki eikö vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkasuunnitelmilla kyllä jaksaa! Mun asunnon huono puoli on, että talvella täällä on tosi pimeetä. Oon ihan sekaisin kellonajasta ja sitä virittäytyy nukkumisfiiliksiin jo kuudelta :,,D

   Poista
  2. Osta hei kattoon sellainen yypersuperkirkas lamppu :D. Ei todellakaan ole se kaikkein tunnelmallisin vaihtoehto (mutta onhan pöytälamppujaki), mutta ulkona olevaa pimeyttä ei huomaa samalla tavalla kun on kirkkaan lampun alla.. :D

   Poista
  3. Oon sitä kirkasvalolamppua miettinyt jotta siihen voisi sitten herätä aamuisin. Mutta vielä ei raaski pennejään käyttää :,,D

   Valoja saisi kyllä asunnossa olla lisää, vaikka juurikin kaikenlaiset jälkikäteen asennettavat kiskot ja johtotöhryt ei paljon estetiikkaa paranna.

   Poista

Nyt sitä kommenttia!