torstai 5. maaliskuuta 2015

INSTAGRAM TRAVEL THURSDAY: Tykätyimmät Instagram-kuvat

Niin minäkin laitoin vuoden tauon jälkeen Iconosquaren laulamaan ja sukelsin oman Instagram-tilini syvyyksiin. Halusin päästä näkemään mitkä kuvista löytyisivät tykätyimpien joukossa. Yllättäen kärjessä komeili aikas monta kuvaa Suomesta, vau! Tämän ehkä selittää se, että viimeisen puolen vuoden aikana seuraajia on tullut pikkuhiljaa lisää, #-merkin käyttö taggaamisessa on lisääntynyt (kaikki mahdolliset tagit käyttöön, hah!) ja kuvia oon oppinut ottamaan myös Suomessa eikä vain ulkomailla matkatessa. Sillä onhan Suomi aivan älyttömän kaunis maa! Tässä siis omat top5 kuvat Instagrammissa Instagram Travel Thursdayn kunniaksi:


1. KOH TAO, THAIMAA

The one and only, Thaimaa! Suuresta Suomiedustuksesta huolimatta tykätyin kuva on napsaistu yllättäen Thaimaassa. Kyseinen aivan älyttömän upea auringonlasku tuli koettua marraskuussa 2013 Koh Taon Sairee beachilla. Vaikka saarella satoi melkein joka päivä kahden viikon aikana jotka tuli tuolla vietettyä, olivat auringonlaskut vertaansa vailla. Kuten kuvasta huomaa.
2. HELVETINJÄRVEN KANSALLISPUISTO, RUOVESI

Viime syksynä kävin ystävien kanssa Helvetinjärven kansallispuistossa juuri parhaimpaan aikaan. Maisemat olivat upeita, vielä ei ollut liian kylmä ja metsä oli täynnä suppilovahveroita. Kiitos arkipäivän paikalla ei ollut kuin yksi toinen seurue ja saimme rauhassa nauttia upeista maisemista koko kierroksen ajan.

3. PELTOLAMMI, TAMPERE

Omilla hoodeilla otettu kuva auringonlaskusta helmikuussa. Ensimmäisiä päiviä jolloin oikeasti alkoi näyttää siltä, että ehkä se talvi vielä jossain kohtaa väistyy ja kesä tulee. Tästä ajatuksesta pidetään tiukasti kiinni ja nautitaan jokaisesta auringon säteestä joka pilvien takaa pilkahtaa.
4. SUOMENLINNA, HELSINKI

Matkamessujen jälkeisenä päivänä kävin ensimmäistä kertaa Suomenlinnassa ja kyseinen "hobitin talo" ihastutti niin paljon, että astuin sitten loskaiseen lätäkköön kuvatessa. Jäätävä tuuli yhdistettynä märkään sukkaan lyhensi päiväretkeä, mutta kesällä on ehdottomasti mentävä uudelleen tutkimaan tätä upeaa paikkaa! Oltiin kaverin kanssa liikkeellä aamutuimaan, vain kaikista hulluimmat japanilaiset turistit tulivat kanssamme samalla lautalla ja näin saimmekin nauttia paikasta ilman suuria tungoksia.
5. KAUPPI, TAMPERE

Kuva otettu Näsijärven rannasta tammikuun alussa ja kuvailun jälkeen menin ensimmäistä kertaa elämässäni avantoon! Aivan upea kokemus ja kyllä reisien selluliitti jo vähän odottelee seuraavaa jääkylpyä. Ja mikäs sen hienompaa kuin saunoa ja uida näissä maisemissa Kaupin saunalla. Suosittelen!
PS. Jos joku ihmettelee, miksi kuvat eivät olekaan niitä perinteisiä neliöitä niin itselle on tullut pakkomielle saada kuvat suorakulmion muotoisina, joten sovellus Whitagram onkin ollut ahkerassa käytössä omalla tilillä.


*****

Virallisia IG Travel Thursday-järjestäjiä ovat Suomessa Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Veera Bianca ja homman tarkoituksena on "vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä". Kuka tahansa voi osallistua kirjoittamalla matkailuaiheisen blogipostauksen ja jos ei kirjoita blogia, voi omia matkakuviaan kuitenkin lisäillä Instagrammissa #igtravelthusday-tägin alle. Minut löytää Instagrammista nimellä @prettyprettyugly.

14 kommenttia:

 1. Upeita kuvia kaikki, mutta tuo ensimmäinen on aivan mykistävän upea!

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä aika taulumatskua toi ensimmäinen kuva!

  Mulla muuten - yllätys yllätys - kaikista tykätyimmät kuvat on Luumun kuvia.. :D Ensimmäinen eniten tykkäyksiä saanut matkakuva tulee vasta jossain 50. sijalla.. Sattuneesta syystä en ole sitten tämmöisiä postauksia tehnyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mä ainakin tykkäisin nähdä Luumu-kollaasin! :D Vaikka "Luumu matkustaa" tyyppinen ratkaisu? :))

   Poista
  2. Haha, hei tää on hyvä idea :D.

   On muuten hienoja kuvia! Kotiseuturakkaus nousee pintaan vikassa kuvassa. Ja toinen kuva taas houkuttelee patikoimaan. Mutta mene ny sinne avantoon taas ennenku jäät sulaa! Mua vois melkein harmittaa, etten enää tänä talvena ehdi kun sitä ekaakin kertaa siirsin niin myöhäiselle.

   Poista
  3. Eiks ookkin? ;)

   Ja kiitoksia! Juuri kyselin kaveria mukaan niin heti kun hän tervehtyy niin mennään :) Huhtikuussa kaverit tulee Suomeen käymään sieltä Saksasta ja koitin heitäkin kauheasti houkutella messiin :P

   Poista
 3. Tampere on kyllä aina kaunis!! ;) Mullakin Suomi-kuvat ovat olleet suosittuja, mutta Norja taitaa silti viedä voiton. Toki täältä tulee otettua hitusen enemmän kuvia ihan käytännön syistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampere on mahtava paikka! :)
   Ja Norjan kuvasi ovat olleet kyllä niin hienoja ettei ihmekään jos keräävät tykkäyksiä :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia kaikki, Helvetinjärven kansallispuisto olis kyllä munki listalla, kaunista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Helvetinjärvi oli kyllä upea paikka ja halu nähdä muita Suomen kansallispuistoja on suuri!

   Poista
 5. Toi eka on kyllä ihan mahtava! Ihanat värit, tykkään. :) Muutkin upeita, ihan ymmärrettävästi tykätyimmät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja auringonlaskun värit ovat kyllä sellaisia, että itsekin vielä miettii, oliko ne oikeasti OIKEASTI noin upeat!

   Poista
 6. Ihan mielettömiä noi kaikki kuvat mutta voi vitsit toi ensinmmäinen kuva on ihan mieletön!

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!