torstai 2. huhtikuuta 2015

THE BEST OF THE WORST

Inka julkaisi blogissaan matkakuvia, jotka eivät koskaan päätyneet blogiin saakka. Kyseessä tietenkin niitä ei niin hyviä otoksia omasta olemuksesta. Myös Jonahi vastasi haasteeseen omalla top 40-listallaan jonka parissa itse vietin hauskan hetken jos toisenkin. Kyseinen aihe kiinnostaa itseäni valtavasti sillä jokainen joka mut tuntee, tietää, että niitä timanttisia ilmeitä löytyy enemmän kuin fiksuja.  Lievästi ilmaistuna.

Jokin yhdistelmässä kamera ja minä ei vaan toimi. Kun linssi zoomailee kohti karvaista naamaani, tiedän, että peli on menetetty jo ennenkuin se alkaakaan. Silloin on helpompi jo etukäteen vääntää oma värkki johonkin hauskaan asentoon, näin ei tarvitse kokea sitä turhautuneisuutta ja pettymystä kun Quasimodo taas kurkkii kuvasta vaikka kuinka yritti olla se kuumis Esmeralda. 

Tässä on vietetty aika hauskoja hetkiä itsekseen parin illan ajan kun olen käynyt kovalevyäni läpi metsästäessäni pahimpia kuvia. Nyt The best of the worst- albumissani on 105 kuvaa. WHAAT??!?! Pitäiskö tästä tehdä joku moniosainen julkaisu? Näiden jälkeen kenties ymmärrätte miksei blogissa hirveästi vilku naamani. Ette ole nähneet mitään ennen kuin olette nähneet nämä! Tässä siis niistä pahimmista vielä ne kaikista pahimmat, enjoy!


SYÖDÄÄN JA JUODAAN

Kesken ruokailun tai juomisen on aina hyvä ottaa kuvia varsinkin kun sinne suun syövereihin on ensin hamstrannut kaikki pöydän antimet. Tietää, ettei kuvasta voi tulla kuin onnistunut kun pieni katkaravun häntä roikkuu suupielessä.


Thaimaan Hua Hinissa sika on päästetty valloilleen: tilattu sekä fried ricea että kanaa soossilla. Huuhdellaan alas tietty Cokiksella.


Thaimaan Double Big Mac! Revanssia odotellessa sillä hampurilainen voitti tällä kertaa.


Saigonin sivukujilla isketään kääryleitä poskeen.


Lontoon kujilla aamiainen koostui Sainsbury Local´sin antimista.


Kyllä rotta raksun haistaa Marmariksen jeeppiajelulla.


KAUHEESTI ASIAA

Kesken kuvailujen on myös hyvä lähteä neuvomaan, että miten se täydellinen kuva otetaan. Suu on pyöreä O ja kärpäset lentelee sisään. Tai mun tapauksessa kyseessä on äärimmilleen väännetty duck face ja harottavat silmät.


Kauheesti oli asiaa Thaimaan Nang Yuanissa.


Niin myös Cu Chin tunneleilla Vietnamissa.


Lontoossakin piti vähän ojentaa kuvaajaa.


Intiassakaan ei tältä vältytty.


YKS, KAKS, KOLM, ASENTO!!

Kun ei ole mitään käsitystä omasta kehosta ja sen hallinnasta, saattaa itsensä löytää ties millaisista asetelmista. Tai sitten sitä kuvittelee, että tää vois olla hyvä idea. Ei se yleensä ole.


Asemissa Bangkokissa.


Löysää menoa Hong Kongissa.


Pokerface Lontoossa.


"Mä oon vähän kuin tää leijona!"


Hämmentynyt turisti Koh Samuilla.


Kun shoppailudarra iskee Lontoon kaduilla.


Takana oleva äijä on ihan da faak??


NE PAHAMAINEISET RANTAKUVAT

Ja kun ne eivät onnistu. Eivät sitten millään.


Kun peli on menetetty kannattaa vaan näyttää se paikka jonne ei aurinko paista. Terveisiä Filippiinien El Nidolta.


Kun ei osaa. Lyhyeksi jäänyt kärrynpyörä Vietnamin Nha Trangissa.


Onko se lintu? Onko se kala? Vai ilmaan ristiinnaulittu Katja?


Homma ei mennyt ihan putkeen myöskään Thaimaassa.


Ei enää mitään sanottavaa...SYNTYNYT TSERNOBYLISSÄ

Sitten on ne kuvat joita katsellessa miettii, että puuttukohan sitä omasta DNA:sta jokin tietty yhdistelmä joka liittäisi mut mukaan osaksi tätä ihmislajia? Mitä täällä tapahtuu?! Tässä kuvia 10 vuoden ajalta niin Intiasta Japaniin kuin Lontoosta Turkkiin. Todellakin sama mies, eri verkkarit.


KUN DEMONI HERÄÄ

Kirsikkana kakun päälle laitan tähän lopuksi vielä kuvasarjan omasta demoni-ilmeestä, joka aina silloin tällöin aivan kutsumatta ilmestyy kummittelemaan niin kuviin kuin myöhemmin viattomien ihmisten uniin.  Ei paljoa tartte askarrella naamareita kun naamiaisissa on teemana Manaaja.
Kiitos ja kumarrus! Jos joku muu innostuu tämän pohjanoteerauksen myötä myös julkaisemaan niitä not so beautiful-kuvia niin linkkiä vaan kommenttiboksiin. Jaettu häpeä on aina parempi kuin yksin kärsitty häpeä!

14 kommenttia:

 1. Hahahah, miten sä säästät nää kaikki? Mulla ainakin koneen kovalevy rupee ajoittain hälyttämään tilanpuutetta, joten sillon viimeistään nää pahimmat lähtee roskikseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, haha, otanko mä nyt niin vähän kuvia sitten että näillekin löytyy tilaa? :DD
   Erillinen kovalevy on imaissut kaikki mukisematta sisäänsä, en edes tiedä kuinka iso se on. Näistäkin kyllä suurin osa on otettu vanhoilla kameroilla niin ne kuvathan on ihan pikkuriikkisiä ;)

   Poista
 2. hahahaahaaaaa!! ihan parhautta <3 pitääpä joku päivä kattoa löytyykö minkälaisia kammotuksia iteltään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellakin!!! :D Kuvista saa niin hyvät naurut, että armasti tulee hyvälle tuulelle :)

   Poista
 3. En kestä, nauroin koko postauksen läpi sekä kuville että teksteille! Kiitti! :D

  VastaaPoista
 4. Hahah, ei hitto näitäkin kuvia! :DD Nyt vasta tämän ehdin näkemään. Ja loppua kohti naurahdukset vaan yltyi kunnon huutonauruksi. Pankin räjäytty kyllä tuo otos missä oot tunkeutunut kokonaan haaremihousuihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahhaa, jee! Hyvä, että muittenkin mielestä näissä on sitä jotain :D

   Poista
 5. Myöhäisherännäinen täällä kommentoimassa. Kiitos kunnon nauruista - oli meinaan ensimmäinen tämän sarjan postaus, johon olen törmännyt, jossa kirjoittaja oli oikeasti laittanut itsensä likoon tähän hommaan ja julkaissut niitä _oikeasti_ vähän epäilyttävän näköisiä kuvia itsestään. :D Plus ihan sairaan hauskat tekstit. Sä oot ihan ykkönen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos kommentista! Omastakin mielestä osa kuvista oli jo aika kamalia, mutta mitä sitä ei tekisi viihteen vuoksi. Ja oon samaa mieltä, että monilla oli sellasia "mukajärkkyjä" kuvia joista tulee vaan paha mieli kun vertailee noihin omiin monsterikuviin :D Mutta kaikille ei ole annettu lahjaa olla kuvissa hyvännäköinen ja se pitää hyväksyä ja kääntää voimavaraksi (eli naurattaa kavereitaan!) :P

   Poista
 6. Heh, mahtavaa! :) Pitä ehä itekin säästää seuraavilta reissuilta joitakin "parhaus"otoksia... (Eli suurin osa kuvista, joita musta otetaan :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo siis jos musta otetaan 100 kuva niin ehkä yksi on onnistunut ja muut ovat tätä mörköosastoa :D Rohkeasti vaan niitä säilymään, ainakin on jotain mille nauraa myöhemmin :P

   Poista
 7. Apuva mitä kuvia. :D Paras toi snorklauskuva.. tule mieleen kaikki ne kuvat instassa missä ollaan niin perfectoa kun vähän snorkaillaan ja otetaan kuvia ja sit niistä 99,99 % on just tollasia :D :D :D Pitäisköhän itsekin tehdä joku vastaava postaus, vuosien varrelta löytyy varmasti vaikka mitä helmiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO TEET EHDOTTOMASTI! :D

   Mä muistin tän oman postauksen eilen ja hitto sai taas hyvät naurut selatessa noita kuvia. Ja tää on just sitä hyvää vastapainoo täydelliselle some-elämälle :P

   Poista

Nyt sitä kommenttia!