lauantai 22. elokuuta 2015

BLOGITAUKOKirjoitusinnostus on ollut aivan päätähuimaava viime aikoina (kuten kaikki ovat varmasti huomanneet) ja aikaa tuntuu riittävän vaikka mihin! Todellisuudessa viikot kuluvat niin nopeasti, että alan epäillä tämän nopeentuneen elämäntahdin olevan oire vanhenemisesta. Ehkei aivot enää pysy mukana? 

Kuten aina, syksy on muutosten ja eteenpäin menemisen aikaa. Sain jo hetki sitten kuulla, ettei sopparia töissä jatketa ja pienen pettymyksen jälkeen koen, että se on iteasiassa vain hyvä asia. Eteenpäin sanoi mummo lumessa! Työläisenä ollaan vielä marraskuun loppuun asti ja samalla sitten tuli hyvin konkreettiseksi tarve saada oppari valmiiksi ennen sopimuksen päättymistä.

Ja koska oppari on kirjoittamista, kirjoittamista ja vielä kerran kirjoittamista veren, kyynelten ja hien siivittämänä olen omaa mielenterveyttäni suojellakseni tullut siihen päätökseen, että muu kirjoittaminen saa jäädä siihen saakka kunnes pidän tutkintopapereitani kädessä. Ne on kuitenkin saatava vielä tämän vuoden puolella etten menetä opintolainan verovähennysoikeutta sillä mitä juutalainen ei tekisikään parin euron säästämiseksi. 

Harmittaa matkajuttujen kasaantuva määrä, mutta nyt mennään ensin työ, sitten huvi - periaatteella ja oikeasti hankitaan se tutkinto. Työttömänä on sitten aikaa kirjoitella muistelma jos toinenkin, heh! Omia matkailuja ja arkielämän puuhailuja voi kuitenkin seurailla Instagrammissa. Sieltä löydyn Prettyprettyugly nimimerkillä. 

Matkailu ei kuitenkaan katoa elämästä mihinkään. Ensi viikolla starttaa Kööpenhamina/Malta/Kreeta-kiertue, sen jälkeen vuorossa on Uuden-Seelannin reissun suunnittelua (ellei välissä vielä piipahda Lontoossa mistä vähän salaa haaveilen) ja keväällä olisi tarkoitus vihdoinkin lentää länteen sillä USA on vihdoinkin valloitettava! Mutta sitä ennen: OPPARIIII!!!

3 kommenttia:

 1. Kaksi kuukautta sitten valmistuin tradenomiksi ja koko helekatin kevät tammikuusta kesäkuun alkuun oli yhtä hampaiden kiristelyä. Harkitsin myös blogitaukoa, mutta itselleni oli ainakin paljon helpompi keskittyä opparin kirjoittamiseen, kun sai välillä kirjoittaa jotain muutakin kuin puuduttavaa. Onneksi omassa opparissa oli mielenkiintoinen aihe (junarata Lappiin ja Jäämerelle!), että sain sen valmiiksi. Valmistumisen jälkeen on ollut aika ihana vaan pyyhkiä ajatuksista koko opiskeluaika ja miettiä että EI KOSKAAN ENÄÄ... Tai ainakaan muutamaan vuoteen :D
  Täältä täydet tsempit kirjoitusurakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mä ajattelin, että blogitauko on siinä mielessä itselle sopiva kun muuten mä tuntisin koko ajan raastavaa syyllisyyttä siitä että "pitäisi kirjoittaa blogiin" ja mä tunnen sitä syyllisyyttä jo tuosta opparistakin niin siinä olisi jo aivan liikaa syyllisyyttä, ahdistusta ja riittämättömyyden tunnetta yhdelle syksylle :---D Tietty jos joku inspiraatio iskee niin sitten voisi kirjoittaa, mutta empä elättele toiveita sen suhteen, haha!

   Mähän olen samaan aikaan nyt opiskelija Treen yliopistolla ja sieltä olisi tarkoitus napsia kursseja vuoden lopussa jo kunnolla niin, mun "ei koskaan enää" on TÄÄ JATKUU VIELÄ 5 VUOTTA! Itsensä kidutus (eiku sivistys) vaan on niin kivaa! :P

   Ja sun oppari kuulostaa mielenkiintoiselta! Onko se Theseuksessa? Mä tykkään lukea noita aina välillä ja tuo olisi kyllä hauska lukea :)

   Poista
 2. Tsemppiä oppariin! Kyllä se rankka työ sitten lopulta palkitaan ja onneksi on väliin vähän reissujakin ;)

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!