lauantai 1. elokuuta 2015

ONKO ELÄMÄÄ TOMORROWLANDIN JÄLKEEN?


Sille on oma termikin: PTD.
Post Tomorrowland Depression.

Asia josta en uskonut kärsiväni ollenkaan, mutta joka iski heti seuraavana aamuna kun katsoin täyteen pakattua rinkkaani eteisen lattialla. Joka kasvoi purkaessani tavaroita ja aiheutti ääneen nyyhkimistä kun pääsin käsiksi omaan Tomorrowland-telttaani. Joka helpotti hieman jahka katsoin Steve Aokin keikan Youtubesta, mutta joka räjähti taas uusiin sfääreihin kun kaveri lähetti Whatsupin kautta festareilla otettuja kuvia.

 
"Tervetuloa Todaylandiin" sanoi työkaveri töissä keskiviikkona. Hetken päästä löysin itseni jammailemasta tikkaiden päällä kun radiosta tuli Aint' no mountain high enough. Logistiikan työntekijä katsoi mua oudosti, mutta ymmärsi kun sanoin, että oon vielä lomalla. Reissukaveri kysyi maanantaiaamuna kun pakkailimme tavaroitamme Dreamvillessä ja valmistauduimme lähtöön, että mikä fiilis, onko sellainen olo, että ensivuonna olisi tultava uudestaan? Kyllä tämä oli tällainen once in a life time - kokemus vastasin tietäväisenä. Vaikka se ylittikin kaikki odotukseni satakertaisesti.


Kyllä nyt kelpaa taputella itseään selkään kun viikon päästä on luvassa Weekend festarit, tuo rampa ja vähämielinen Tomorrowlandin pikkuserkku. Line upissa mm. Avicii, Guetta, Martin Garrex, Proteus, Hardwell ja Arvin van Buuren. Niillä jaksaa sitten talven ylitse. Sillä mitä kysyinkään kaveriltani jo perjantaina?

Miten olisi päiväliput Tomorrowlandiin 2016, otetaan juna Lontoosta Brysseliin, reivataan yksi päivä ja jatketaan siitä vaikka Pariisiin? Sorted!

3 kommenttia:

 1. Coool! Työkaverisi letkautus Todaylandista oli hauska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahahaa, mä olin tuolloin ite ihan et nyyh! :D

   Poista
 2. Hihih... Ihan mahtava tuo PTD ;DDD
  Olen nähnyt tuttavalta aikaisemmin kuvia Tomorrowlandista ja festarit näyttää aivan törkeen siisteiltä! En usko että juuri mikään lyö noiden yli, wau! :)

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!