lauantai 9. heinäkuuta 2016

ENSIMMÄINEN VIIKKO TAKANA

Sitä sanotaan, että ensimmäiset kaksi viikkoa ovat vaikeimmat. Sitä myös tarkennetaan, että kaksi ensimmäistä päivää ovat kriittisimmät.

No täytyy sanoa, että tämä torakka sujahti kasarmin elämän pyörteisiin yhtä sutjakkaasti kuin puhkikulutetut kotihousut polvipusseineen jalkaan. Ei siis mitään ongelmaa. Meillä on loistava tupa: 6 todella motivoitunutta naisalokasta sekä 4 naisjohtajaa. Yhteisasuminen ei eroa millään lailla hostellielämästä (nukkuminen dormeissa), ruoka tulee säännöllisesti neljä kertaa päivässä eikä mistään tarvitse huolehtia itse. Lisäksi meno 2.ohjusilmatorjuntapatterissa on ollut tähän saakka aika suklaista joten tää on vähän kuin elämää hotelli Hiltonissa. Ensi maanantaina on lääkärin tarkastukset joten toivotaan, että sykkiminen alkaa sen jälkeen. 

Kuten ehkä joku fiksu huomasi, arpaonni toi mut ilmatorjuntaan. Joukkoyksikkönä on tarkemmin sanottuna Helsingin ilmatorjuntarykmentti täällä Parolannummella. IT on aselajina itselle vielä aikamoinen kysymysmerkki (niinkuin kaikille täällä hah), joten vielä ollaan vähän takki auki sen suhteen, että mikä olisi haaveena p-kauden jälkeen. Johtajakoulutuksen lisäksi siis. Mutta kaikki selviää aikanaan, siihen on luotettava.

Ensimmäisillä lomilla viikon päästä lähtee läppäri mukaan kassulle niin toivottavasti sen jälkeen pääse kirjoittamisessa hyvään rytmiin. Muuten ainakin instagram päivittyy vähän useammin ja siellä omia töhöilyjä pääsee seuraamalla @prettyprettyugly - käyttäjätunnaria. 


2 kommenttia:

  1. Olitkin mun mielessä viikonloppuna, kun olin siinä Parolannummella mustikassa ja kurkkusalaatteja näkyi :) Mutta enpä tiennyt, että olit ihan fyysisesti tosi lähellä! Mun täti asuu siinä kasarmialueen lähellä, vanhoissa intin taloissa, joten siellä tulee aika usein poikettua, kun kotikonnuille Hämeeseen menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa!! Joo, siellähän sitä pönötetään nyt :)

      Poista

Nyt sitä kommenttia!