sunnuntai 25. syyskuuta 2016

AUK1 PUOLESSA VÄLISSÄ!


Vaikka niin naiivina luulin, kokeista ei olla vieläkään päästy. Sunnuntaina oli salapistokokeet tiedustelun jutuista ja vain kaksi henkilöä läpäisi kokeen (omat pisteet oli aika surkeat) ja heti maanantaina oli koe josta piti saada 100% oikein (läpi meni). Loppuviikosta piti olla myös kolmas kirjallinen koe, mutta sitä ei sitten ikinä pidettykään. Onneksi oli kuitenkin keksitty pitää suunnistuskoe perjantaiaamuna (se oli pakko ottaa iisimmin ja tyytyä ei niin hyvään aikaan).   Ja ensi viikolla meillä on luvassa... no kokeita tietenkin! Aikataulusta löytyy sulkeiskoe, kouluttamistaitokoe sekä koulutushaarakoe joka ei meillä ole sen enempää tai vähempää kuin itse havumarssi. Voin kertoa, kokeita tursuaa jo sieraimista pihalle ja oon aika happy kun kaikki on rutistettu pois. 

Mun on pakko myöntää, että tämän jatkuva koetykitys on väsyttänyt vähän liikaa. Koko edellinen viikko meni jäätävän huonoilla unilla (heräilin pitkin öitä ja heräsin aamuisin aina joskus klo 4 aikoihin saamatta enää kunnolla unta). Keskiviikkona pidetty urheilupäivä ärsytti polven uudestaan (niin että jo pelkkä kävely tuntui pahalta) ja perjantaina alkoi jo ilmaantua flunssan oireita joita oon nyt lomilla yrittänyt lepuutella vain makaamalla neljän seinän sisällä sohvalla. Luulen, että ensi viikon perjantaina on sellainen fiilis että voisi vain ryömiä jonnekin luolaan kuolemaan.


Seuraava viikko tulee olemaan varmaan palveluksen rankin niin henkisesti kuin fyysisesti. Vähän kyl jännittää kuinka taistelukääpiön käy. Alustavat valmistautumiset ja varustautumiset on tehty vimpan päälle joten yritystä suoriutua kaikesta ei ainakaan puutu. 

Oppilas on kuulemma metsän nopein eläin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!