lauantai 24. joulukuuta 2016

JOULUJA VAAN TEILLEKIN!


Itse vietän omani Parolannummella nauttien virka-avun tuomasta kiinniolosta. Tähän mennessä ohjelmaan on kuulunut saunassa käymistä, myöhään nukkumista, älytöntä porsastelua jouluruuan parissa, lahjoja ja leffoja oppintunnilla (Commando ja Die Hard 1) sekä muita leffoja ja rötinaa omassa punkassa (punkassa, jonka on saanut jo avata klo 16 koska ali-G). Surukseni pitää todeta, että jos olisin ollut joulun kotona, olisi ohjelma ollut aikalailla sama. Sad fucker as I am. Joten loppujen lopuksi, kokemus tämäkin!

Muonituskeskuksen ja Sotilaskodin tarjoamat joululahjat

Tässä olisi aika montakin asiaa josta voisi avautua (kuten se, etten tiedä minne majoitun kun monnit tulee ja kaikki ketkä asiasta voisi tietää ovat lomilla ja tulevat itsekin 2.1 ynnä muuta mukavaa) ja on näistä aina sopivin väliajoin otettu vähän lämpöä, mutta koska tällä hetkellä mihinkään ei voi vaikuttaa, on ollut vähän pakko (oman mielenterveyden kannalta) laittaa sellainen semi hakuna matata-olotila päälle. Me ei oikeastaan tiedetä tällä hetkellä mistään mitään. Paitsi että Muas-mies on vaarassa joutua sausagemaniksi eli nakkikoneeksi ellei tässä tapahdu jotain radikaalia peliliikettä mikä pelastaisi meidät moisilta hömpötyksiltä.

Yksikkömme joulukuusi jonka koristelussa ei luovuutta säästelty


Joulun jälkeen meillä jatkuvat koulutukset mikä meinaa torstaihin saakka koulutusrasteilla olemista, niiden pitämistä ja niiden arviointia. Sekä tietenkin harsujen tekoa iltamyöhään! Kiinnostuskiikarit ovat... aika hukassa. Myönnän sen. Mutta näillä mennään ja pidetään peukkuja pystyssä että tuleva oman aselajin koulutus ja tekeminen tulee olemaan mielekästä vaikka tällä hetkellä tulevaisuuden yllä leijaileekin pienimuotoinen musta aukko. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!