sunnuntai 9. syyskuuta 2012

I`M ON A BOAT!!!

Perjantai-iltana otettiin suunnaksi Helsinki josta oli tarkoitus lähteä yölaivalla Tallinnan puolelle keräämään viinatilaukseni läksiäisjuhlia varten. Ensi viikon lauantaina pidän suuret läksiäisjuhlat kavereilleni (eli siis maksetuille randomeille) Sorin klubilla. Ollaan suunniteltu juhlia Siljan ja muidenkin ystävien avustuksella jo reilu kuukausi ja edullisten juomien saaminen paikalle oli osa suurta suunnitelmaa. 

Tää laivalle meno on ollut ihan järkyttävää säätämistä; aina kyydin saamisesta Helsinkiin, lippujen ostoon edes jollekin reitille/risteilylle, viinojen tilaaminen etukäteen, viinojen hakeminen... Huoh :D Suurin pommi tuli kyllä check-in tiskillä kun me Sipen kanssa saavutaan Länsiterminaaliin klo 23.30 kuullaksemme, että ollaan 24 h myöhässä. Ostamani reitti olikin to-pe väliselle yölle!!!! Ja jotta en vaikuta ihan dilleltä tässä niin kerronpa sen, että reittiä varatessani kyseinen lähtö näkyi pe 7.9 kohdalla viimeisenä lähtönä, EI torstaina, eikä lauantain aamulähtönä. Lentolippuja ostaessa jos lähtö on tollaseen epämääräiseen aikaan, lukee aina varauksen yhteydessä kissan kokoisin kirjaimin, että "HUOMIO DORKAT! KATSO LENNON PÄIVÄ JA AIKA!" Tässä ei sellaista elämää pelastavaa tekstiä ollut. Onneksi lippuluukun täti oli yliystävällinen ja järkkäsi meille paikat ilman mitään lisäkustannuksia pe-la yön väliseen laivaan. Päästiin jopa A-hyttiin vaikka maksoin B:tä, Jej jej jej!

Tallinnaan saavuttiin lauantaina klo 9.30. Ensiksi käytiin kuittaamassa ennakkotilaus Tallinkin luukulla ja sen jälkeen lähdettiin kaupunkiin etsimään Bershkaa. Meillä oli 3 tuntia aikaa kierrellä maassa ja se meni kyllä todella nopsaa. Käytiin Viru keskuksessa ja SuperAlkossa jonka jälkeen pitikin jo hipsiä laivaan. Kaikki tuli ostettua mitä pitikin ja jotain ylimäärästäkin. SuperAlkossa olisi kyllä voinut viettää puolet päivästä ihmetellen juomia ja niiden halpoja hintoja. Olis toisaalta tehny mieli mennä sekasin ja ostaa ihan sairaasti kaikkee juhliin, mutta hillitsin itseni kukkaroni tyhjyyden tähden.


Viru-keskuksen Supermarketista sai tooosi hyvää sushia. Ostettiin muutama paketti evääksi laivalle.

Paardeja odotellen! Tässä hillitty ennakkotilaukseni.
 
Oli ihanaa päästä takaisin kotiin potemaan astetta tujumpaa migreeniä. Alkaakohan vanhuus painamaan kun tällainen minireissukin ottaa kunnon päälle? Kouluhommista on turha puhuakaan, eka tentti on keskiviikkona ja aukasin kirjan ensimmäisen kerran 5 min ennen tämän kirjoittamista. Kiinnostus nolla. Aiheena projektinhallinta. Kurssin laatu koulussa sellainen, että mä ennemmin keinohedelmöittäisin lehmiä ilman kumihanskoja kuin olisin kympillä mukana touhussa. 
Enää neljä viikkoa Suomessa. Toisaalta hyvä, sillä stressitason kasvaessa alkaa hommat kulkemaan ja asioita tapahtumaan. Samalla on sellanen pieni pelko perseessä, että kaikki voi levitä vielä käsiin ja sitten itketään.  Nyt välillä tulee sellaisia hetkiä kun on liian monta asiaa pyörimässä mielessä eikä millekään mahda mitään juuri sillä hetkellä, että keuhkot halkeaa kun ei saa happea ja paine päässä kasvaa. Onneks Jersey Shore auttaa pahimpaan ketutukseen ja välillä on vaan pakko pitää breikkiä ja todeta, ettei mikään fiksu onnistu juuri sillä hetkellä.

2 kommenttia:

Nyt sitä kommenttia!