perjantai 14. syyskuuta 2012

Perjantai-illan huumaa

Huomenna on suuret läksiäisjuhlat ja tässä on vielä vaikka mitä kesken, mutta on niin aneemin olo, etten saa mitään aikaiseksi. Odotan huomiseen ja suureen paniikkiin niin varmasti tulee tuloksia. Ohjelmaa pitäisi miettiä vielä, kaupasta hakee ruokaa (lisäää) ja latrinkia sekä vihdoinkin päästä itse tapahtumapaikalle koristelemaan. Mä nyt toivon, että jotenkin pystyis heittämään aivot off-tilaan ja nauttimaan sitten illasta kun muuten tää koko viikko on mennyt (vaihteen vuoksi) panta kiristellen.

Mua itteeni ärsyttää tää stressi, aneemisuus ja huonotuulisuus! Enkä osaa sanoa, että mistä se johtuu. Tulevasta lähdöstä? En oo ees kerennyt miettimään pahemmin sitä itse lähtemistä! Musta tuntuu, että taannun koko ajan takaisin samalle henkiselle tasolle kuin 5-vuotta sitten. Pienikin vastoinkäyminen niin oon jo heittämässä  pyyhettä kehään ja vaikka on paljon kivoja juttuja menossa niin silti on jotenkin vammanen olo. Ehkä se on pelko joka hiipii pikkuhiljaa pöksyihin?? En tiiä, haluisin olla vaan hieman coolimpi nyt tän universumin kanssa enkä tällanen Haterrrr.
Juhlakamppeet puoliksi pakattuina.

Koulu ei kiinnosta sitten yhtään. Ei yhtään. Jos en olisi nyt lähdössä työharjotteluun niin saattaisin hyvin jättää ton kesken tai mennä töihin vuodeks, että vain pääsis tuolta paskalaitokselta pois. Mulla ei ole edes sanoja kuvailemaan omaa turhautumista ton koko koulutuksen suhteen. Pakolliset läsnäolot kun opettaja lukee suoraan kirjasta? Camoon nyt. 90% tuosta koulusta vois käydä vaan lukemalla kirjoja ja menemällä tentteihin. Tosta erona on se, että nyt me istutaan koulussa ja sitten mennään tenttiin (ja edelleenkin luetaan se kirja). Ja joku nyt kysyy että miks sitten oon tuolla kun vihaan sitä niin paljon. NO EN TIEDÄ!! Pakko jonnekin mennä ja jotain tehdä,  että pääsee nuoleskeleen tärkeiden ihmisten pyllynreikiä ja ehkä saamaan hyvän työpaikan sitten. 

Ehkä tähän voisi kiteyttää viikon aikana kahden eri kaverin kommentit kun kirosin tota koulua ja omaa oloa siitä suureen ääneen: "Musta tuntuu, että sä oot enemmän sellanen ihminen, että jos jokin kiinnostaa niin sä meet ja otat siitä ite selvää" + "Ehkä sun olis pitänyt mennä tonne kouluun 19-vuotiaana kun et  ollut vielä niin vaativa ton tason suhteen". Ehkäpä mun pitäis vaan luovuttaa ja ryhtyä humanistiksi. Lukea muinaisten maiden historiaa ja pukeutua vakosamettihousuihin. Keräillä perhosia... Emminä tiedä.


Huomenna on uusi päivä ja huomenna on partypäivä. Mä herään aikasin ja alan heti hommiin. Haen safkaa, pilkon safkan, pakkaan, pakkaan ja pakkaan ja sit vietän hyvän illan. Enkä vihaa mitään tai ketään (paitsi ihan pikkasen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!