keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Phuket part. 1 / Patong beach

Samuin jälkeen suuntana syntinen ja ryönäinen Phuket! Mun kavereita oli siellä lomailemassa samaan aikaan, samoin Maaritin. Jos kartasta jaksaa vilkaista niin matka Samuilta Phukettiin ei ole taas sieltä herkuimmasta päästä: eka Lamai beachilta Chawengin ohi lauttapaikalle, sieltä lautalla mantereelle josta sitten mantereen halki Phuketiin ja vielä ihan eteläkärkeen Patong Beachille. Jiihaa.

Taas meitä koijattiin pelottavilla palopuheilla siitä, että paikan päällä kaikki on buukattu täyteen ja kannattaa ehdottomasti varata huone etukäteen. Varattiinhan me sitten, sellainen homeyksilö sit loppujen lopuks :D Onneks saatiin vaihdettua haisuvapaaseen huoneeseen ja seuraavana pvänä olikin sit hotellin vaihto. Majottauduttiin loppuajaksi mainstreetin varrelle, mutta hieman kauemmaksi Banglaroadilta (n. 2 km) saksalaisomisteiseen hotelliin josta sai jopa kunnon makkaraa leivän päälle aamupalaks! Tässä kohtaa alkoi jo hieman koti-ikävä vaivata ja väsymys oli suuri.

Tää on taas joku salakuva nukkujista ja meikä sit tyylikkäästi vetelee perse paljaana tuolla :D

Ostoskeskus Patongilla jonka nimen saisi selville googlettamalla, mutta ah ja voih, nyt ei jaksa. Siellä tuli kuitenkin pyörittyä muutaman kerran, pääasiassa alakerran seiskaeleiskassa.

Double Big Mac, asia joka jokaisen pitää kokea.

Kuten kuvasta näkyy, aika masentavan näköistä. En tiedä oisko tääkin sellainen paikka josta olisi saanut paremman mielikuvan jos olosuhteet olisivat olleet erilaiset (vai oliko tää oikeesti vaan ihan väärä paikka itelle). Älytön väsymys ja nuutuminen ryyppäämisestä, valvomisesta ja rahan tuhlaamisesta yhdistettynä yhtäkkiä alkaneeseen huonoon ilmaan ja 5 päivän jatkuvaan vesisateeseen, ärsyttäviin juoppoturisteihin ja intialaisiin kauppiaisiin ja heidän ylihintaiseen paskaan vaan sai hermot kiristymään. Tosin mä nyt viihdyn vähän pienemmissä paikoissa paremmin eli toi päätien varrella koisiminen ei myöskään oikein toimi. Pitäisi olla syrjässä oma ihana bambumaja josta voi tehdä täsmäiskuja materian keskelle niin avot.

Thaimaalaisten käännöstaidetta Google Translaten avulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!