sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Ensimmäinen työpäivä

Mulla olikin tänään jo ensimmäinen työpäivä! Se sujui tyylikkäästi kuumeessa vessapaperirulla kainalossa about 10 teemukillista juodessa. Hieman nolo alku, varsinkin kun oon niin harvoin kipee, mutta onneks vielä on hiljaista, joten sai hissukseen opetella juttuja sitä mukaa kun niitä ilmeni. Hommia on kyllä jos minkälaisia kun on pieni hotelli kyseessä, joten on ihan sairaan hyvä, että tässä on n. 1 kk aikaa opetella kaikki tekeen niin ei mee sitten sormi suuhun high seasonin multitaskingin kanssa.

Respan hommiin kuuluu mm.
-Huoneiden vuokraus ja laskutus
-Tulokaavakkeiden täyttö
-Ravintolan laskutus, tarjoilu ja yleinen siistiminen
-Pyykkien laskutus
-Mopojen vuokraus(eikä pomojen prkl! xD)
-Minibussien, retkien ja Visarunnien hoitaminen eri matkatoimistojen kanssa
-Laskujen keräys, kirjanpito, päivän menojen ja tulojen lasku

Mun hommiin kuuluu vielä:
-Nettivarausten tarkistaminen ja hoitaminen
-Puhelinvaraukset
-revenue management Onlinebooking-toimistoille
-Päiväraporttien kirjoittaminen pomolle tilityksistä
-Rahojen ja kuittien hoito ja vieminen pankkiin

Ja nämä ovat ne mitä on tähän mennessä selvinnyt. Lippua ja lappua löytyy joka lähtöön ja kaikille on omat paikkansa. Mä nyt toivon, että tää mun kipuilu loppuu niin en haahuile tuolla zombiena ympäriinsä ja se hetki koittaa pian jolloin koen handlaavani homman. Tää alun epätietoisuus on itelle kauheen hankalaa kun stressaan ihan homona sitä, että mokaan jotenkin. Haluan olla se master of puppets, joka tietää kaikesta kaiken omiin työtehtäviinsä liittyen ja vielä vähän enemmän.


Oi ilon aihetta! Tänään töiden jälkeen kokki heitti mut apteekille kun päätin hakea nenäsumutetta (joka btw, ei auta yhtään) ja läheisestä 7elevenistä löytyi neljä tölkkiä jumalten juomaa! Näitä juodaan hartaudella ja nauttien. Huomenna onkin sitten iltavuoro joka lievästi aiheuttaa patteja perseeseen, sillä se meinaa sitä, että oon lopussa vastuussa aikalailla kaikesta ja työparina on kambodialainen ei englantia puhuva tyttö. Haasteita, haasteita.

2 kommenttia:

  1. Mitä on pomojen vuokraus?
    -Sipe

    VastaaPoista
  2. Sieltä se lukihärö-paholainen iski jälleen! Mulla on joku ongelma välillä m- ja p- kirjainten kanssa (vaikka ne on läppärissäkin suht kaukana toisistaan) ja joskushan kirjotusvirheestä tuleekin aika metka...

    VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!