sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Here we are!

Täällä sitä ollaan!

Ei loppujen lopuksi niin tuskaisen (kuin olisi voinut kuvitella) kahden lennon jälkeen pääsin vihdoinkin Bangkokkiin ja Niinan kanssa suunnattiin Khao San Roadille. Hotelliksi valittiin suorilta käsin Rikka Inn, jossa mä ja Saija oltiin yövytty tokalla Thaikkureissulla. Hinnat oli mukavasti noussut, tasan vuosi sitten huone maksoi 800 bahtia ja kurssi oli pakan päällä joku 42 bahtia/1 €. Nyt huone oli 1150 Baht ja 36 baht/1€. Joku fiksu voi nyt indeksilaskelmilla laskea mikä on todellinen hinnannousu vuoden aikana.

Huoneen ottamisesta klo 11 olisi pitänyt maksaa ekstraa niin me lykättiin laukut hotlan varastoon ja lähdettiin Chatuchakin markkinoille. Riksakuski jätti meijät jonnekin oudolle portille ja ekan tunnin me harhailtiin lemmikkiosastolla koiranpentujen (valokuvaaminen kielletty) seassa ennenkuin päästiin ryönän eli vaatteiden sekaan. Mukaan tarttui jo ties minkänäköistä rytkyä, samoin Khao Sanin kujilta.  Sivukujalta löytyi Boots josta sain hiuslakkaa ja aattelin olla rohkee ja ennakkoluuloton ja ostin kuivashampoota niin jos sillä saisi vähän poistettua tuota vanhan miehen hienhajua päästä.
  
Illemmalla syöksyttiin aivan loistavaan japanilaiseen ravintolaan syömään, josta sai ostettua 2 h buffetin 450 Bahtilla. Sen aikana sai tilata menulta mitä halusi ja ehtona vaan oli, että kaikki piti syödä mitä tilasikin. Omnomnomnom, tuli syötyä kaikenlaisia maki- ja nigirisusheja sekä kaks tonkatsua, gyozaa ja sieniä. Ruokailun jälkeen mentiin hierontaan ja olo oli aika haipakka kun thaikkunainen kiipeili selän päällä ja maha litistyi kovaan patjaan.

Näkymä meijän kattouima-altaalta eikä se oo ihan niin henkeäsalpaava näin päivänvalossa. Jos sää on yhtä paskanen koko viikon niin turha kuvitellakaan, että ruskettuisi ennen Changille menoa. Nenässä tuntuu olevan koko ajan jotain mutua, joten kai nää ovat nyt niitä saasteen vekkuleita aikaansaannoksia. Allaolevassa kuvassa viereisen talon katto joka on otettu fiksusti hyötykäyttöön kaatopaikkana.

Nyt koisimaan ja aamulla lyödään suunnitelmat lukkoon päivän ohjelmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!