perjantai 5. lokakuuta 2012

Vika ilta

Mulla oli niin hieno suunnitelma tälle vikalle päivälle.Rauhallinen herääminen, sit tavaroiden pakkaaminen ja iltapäivällä kevereiden näkemistä, jonka jälkeen illaks porukoille. Rauhallista, kiireetöntä, stressitöntä. Hahhaa, no ei menny ihan niin, mikä ei sinänsä oo mikään yllätys, koska kyseessähän on meitsi! :)

Koko aamupäivä meni remppamiehieä väistellessä kun niillä meni klo 13 saakka. Ja herötys oli ennen seitsemää kun huonekalut piti siirtää ikkunoiden teiltä. Sitten pikapikaa loput kamat pakettiin, joita olikin vähän enemmän kuin kuvittelin. Pakko mennä huomenna aamulla vielä asunnolle raahaamaan loput säkit ja laatikot Pirkkalaan. Vaikeeta taas tajuta tätä ryönän määrää...

Omien matkatavaroiden pakkaaminen menikin sitten tyylillä kaikki nopeesti sisälle ja vetskat kiinni. Sinne sitten katosi hieno tavoite tehdä tarkka postaus siitä, mitä kannattaa ottaa tyttönä (tai turhamaisena horona) mukaan Thaimaaseen pidemmäksi aikaa. Jonkun tavaraluettelon voisi kyllä rykäistä, ihan vaan kun kaikenlaiset listat on mun sydäntä lähellä, heh heh.
Sain onneks porukoilla järjesteltyä kamat uusiks ja muutama rätti sai lähtöpassit laukusta. Laukku painaa silti kuin synti ja se vähän masentaa. Tavaraa on ihan homona! Lohduttaudun sillä, että siellä on paljon kaikenlaisia voiteita ja lotioneja, joita en tod. raahaile enää Suomeen takaisin.
Ne tärkeet hommat:
-passi, lentolippu
-rahat ja kortit, henkkarit
-puhelin, laturit
-kamera ja laturit
-varapuhelin ja laturit (mulle tarpeellinen)
-läppäri
-siirrettävä kovalevy
-kaikki mahdolliset lääkkeet ja pilluvoiteet

Turhamaisuuteen:
-vähän meikkejä (tosi vähän)
-hiustenkuivaaja ja -suoristaja
-pampuloita ja pinnejä miljoonittain
-pari korua ja korvikset
-naamanpesuvälineet
-kosteusvoiteita, aloe veraa, aurinkovoidetta yms. yms (näitä voi viskoo sit pois sitä mukaa kun ne loppuu)
-harja, tupeerusharja ja kampa

Vaatteet:
-paljon paljon perustoppeja hennesiltä ja Ginalta (turha luulla et Thaimaasta löytyi)
-pari kivempaa toppia
-muutamat hyvinistuvat ja mukavat shortsit
-mekko
-pari pitkähihaista (koska mä palelen Thaimaassakin)
-tennareita ja sandaaleja

Muut:
-Thai-kielen kirjat
-Pari pokkaria (ruotsalaisia dekkareita)
-koulumonisteita (loving this shit)
-huivi
-viltti
-tyyny (radikaali veto, mutta vihaan Thaimaan läskejä tyynyjä jotka vetää niskat sijoiltaa ja otan oman matoni sinne mukaan)

Jou jou!

2 kommenttia:

  1. no tossa on kyllä kamaa :D mulla ei ollut hiustenkuivaajaa, suoristajaa, kiharrinta tai mitään mutta saarityyliin tukka ponnarille ja vola! Ihan huippuhyvää matkaa, jään innolla odottamaan thaikkupostauksia :)

    VastaaPoista
  2. Mun on pakko ottaa kuivaaja ihan sen vuoksi, että mun tukka on niin paksu, että sen kuivattamiseen menee Suomessakin yli puoli tuntia ja Thaimaassa joku tunti kun kosteus potkii vastaan. Ja se märäksi jääneen karvan tuoksu jos tuonne pään sisälle jääkin joku kohta kuivaamatta... hyh hyh.

    VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!