perjantai 3. huhtikuuta 2015

INSTAGRAM TRAVEL THURSDAY: Lontoo kutsuu jälleenIG Travel Thursdayn puitteissa (vaikka onkin jo perjantai!) fiilistelen tänään  alkavaa Lontoon-matkaani vuoden 2008 reissukuvilla. Siitä on nyt 1,5 vuotta kun olen viimeksi Lontoossa käynyt eikä voi muuta sanoa kuin että jo on aikakin mennä takaisin! Pääsiäisen pyhät kuluvat mukavasti ystävien ja siskon kanssa yhdessä lempparikaupungissani. Ihmiset ovat tässä välissä muuttaneet uusille alueille joten vanhan ja tutun Claphamin sijaan pääsen punkkaamaan Fulhamiin. Onni on ulkomailla asuvat ystävät joiden nurkissa voi pyöriä ilmaiseksi!


Lontoossa on tullut käytyä jo sen verran, ettei enää tarvitse jokaiselle nähtävyydelle juosta kieli vyön alla. Voi myös vaan olla ja kiskoa Wasabin take away-susheja naamariin. Matkaa en ole hirveän tarkasti suunnittellut (taaskaan), tärkeintä on nähdä ihmisiä ja vaihtaa kuulumisia. Yksi ennenkokematon juttu on kuitenkin tulossa, nimittäin mennään afternoon tealle Brown's Hotelliin. Katsotaan kuinka smart casuaalisti sitä nyt pystytään olemaan omilla matkustusrytkyillä. Hyvää pääsiäistä kaikille!Virallisia IG Travel Thursday-järjestäjiä ovat Suomessa Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Veera Bianca. Tarkoituksena on "vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana, ja tuoda esille Instagramin matkailueksperttejä". Kuka tahansa voi osallistua kirjoittamalla matkailuaiheisen blogipostauksen ja jos ei kirjoita blogia, voi omia matkakuviaan kuitenkin lisäillä Instagrammissa #igtravelthusday-tägin alle. Minut löytää Instagrammista nimellä @prettyprettyugly.

15 kommenttia:

 1. Ihanaa Lontoon reissua - toivottavasti myös kelit suosii! Kivan näköisesti muokattu nää kuvat, varsinkin nuo puhelinkoppikuvat on kivan erilaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   Näiden kuvien aikaan löydettiin kaverin kanssa digikamerasta sellainen asetus, että se tunnisti yhden värin ja muuten piti kuvan mustavalkoisena. Sitähän sitten käytettiin koko reissun ajan :D

   Poista
 2. Heheh, mulla löytyy kans muutaman vuoden takaa noita vastaavia mageita kuvia :P

  Ihanaa Lontoon reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa ;))

   Ja kiitoksia! Oli kyllä taas mukavaa vaikka aikaa olikin niin vähän taas.

   Poista
 3. Oi, Lontoo on aina hyvä idea! Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit! Lontoo on aina hyvä idea! :)

   Poista
 4. Mukavaa reissua :)! Lontoo on pyörinyt itselläkin mielessä viime aikoina, mutten vielä tiedä, milloin saan ensimmäisen matkan sinne aikaiseksi. Ja hei, tästähän on taidettu jo puhuakin, mutta menet sinne iltapäiväteelle vaan tarpeeksi itsevarmasti niin ei tule yhtään epämukava olo, vaikka hienostunut paikka onkin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, hyvä kun muistutit! :D Muutenhan tuo smart casual on aika iisi juttu, mutta tennarit eivät ole sallittuja. Ja mullahan on vaan tennareita :P Mutta onneksi 4 punnan ballerinat pelasti illan ja kokemus oli aivan mahtava!

   Poista
  2. Hienoa, että se oli sitä, mitä odotitkin :)!

   Poista
 5. Laitoin blogihaasteen. Käy katsomassa sopisiko se sinulle :).

  http://www.rantapallo.fi/pakoarjesta/brandiuskollisuus/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meenpä kurkkaamaan, ainakin linkki kertoo jo, että jotakin mielenkiintoista on luvassa :)

   Poista
 6. Mahtavaa matkaa! Ja komppaan muita, hauskasti käsitellyt kuvat! Kokeilin joskus vastaavaa appsia puhelimella, mutta se oli siis tosi aikaa vievää. Ensin koko kuva mustavalkoiseksi, ja sitten sormella "värittämistä" niiden kohtien yli mistä halusi värit takaisin esille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on sama appsi nyt kanssa kun muokkailin Thaimaan temppelikuvia ja piti saada Buddhan kultainen kaapu värilliseksi. Rankkaa puuhaa kyllä, ei montaa kuvaa jaksa käsitellä!
   Tuo pokkarin ominaisuus oli kyllä mahtava kun sen silloin aikoinaan löysi kamersta :)

   Poista

Nyt sitä kommenttia!