sunnuntai 24. toukokuuta 2015

DIA DE LOS MUERTOSTässä ihan muinaisnaisina on hyvä nollata blogitauko eilisen illan työpaikan henkilöstöjuhlilla. Teemana oli Meksiko ja meidän työporukka luovina tyyppeinä päätti viedä aiheen astetta pidemmälle pukeutumalla Dia de los Muertos-kulkueeksi.  Kuvathan tunnetusti kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja huonolaatuiset kuvat taasen jättävät kaiken arvailujen varaan, joten enjoy!


Jos joku ihmettelee mitä sitä on duunailtu tämän hiljaiselon aikana niin tässä on yksi ajan tappajista. Hame ommeltiin kasaan jo aikoja sitten (helmaa on kuulkaas kunnioitettavat 14 metriä), mummon perintöhuivit kaiveltiin esiin, kukkapannat askarreltiin, meikit ostettiin ja korut tilattiin ebaystä. Koska tärkeämpää tekemistä ei olisi ollut. Mutta kyllä oli taas aherrus kaiken tuskan ja hien arvoinen kun parhaan puvun palkinto herahti meidän ryhmällemme. Joka taisi olla suhteutettu Meksikon elintasoon sillä jokainen sai yhden drinkkilipun. Viva la Mexico!Ja kun tässä kohtaa monelle on varmasti jo herännyt sellainen kysymys mieleen kuin "miten tämä liittyy millään lailla matkustamiseen?" niin kuulkaas vaan kaverit, kyllä se liittyy! Juhlien yllätyspuhujiksi meinaan paljastuivat kukas muu kuin Madventuresin Riku ja Tunna ja vietettiin aivan mahtava tunteroiden heidän esityksensä parissa. Vaikka ensipuraisulta voisi olettaa ettei matkustamisella ja asiakaspalveluduunilla ole hirveästi mitään yhteistä, niin kyllä siellä vaan pyöriteltiin yhteneväisiä ajatuksia ja arvoja. Mitään ei kuitenkaan elämässä voi tehdä jos ei löydy intohimoa ja kykyä laittaa itseään likoon. Poikien sanoja lainaten: Brändi & bändi! Eikä mitään vetänyt vertoja sille, että sai katsella Tunnan oksentelua suurelta ruudulta kun napaan piti pistellä Rikun verellä täytettyjä iilimatoja. Nam nam.


4 kommenttia:

 1. Hahah, ihan huikeat asusteet teillä! Ja vitsit mikä määrä vaivaa yksien työpaikan juhlien eteen. Nostan hattua, nimittäin musta ei olis moiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! mekin kyllä naureskeltiin, että olisi tässä kaikilla muutakin tekemistä elämässä, mutta jotenkin tuo vain vei mennessään :---D

   Poista
 2. Aika mieletön puku, näkee kyllä että on nähty vaivaa! Ja Madventuresin esitystä olis kyllä inspiroivaa päästä joskus kuuntelemaan :)

  Heitin sulle matka-aiheisen Liebster Award haasteen, vastaile jos ehdit! Löytyy täältä: https://discoveringsunbeams.wordpress.com/2015/05/27/matka-aiheinen-liebster-award-ja-kuvia-kreetalta/

  VastaaPoista

Nyt sitä kommenttia!