tiistai 30. kesäkuuta 2015

ENÄÄ 3 VIIKKOA!Aika on taas lentänyt nopeammin kuin LSD-pöllyissä ja ihastuksekseni/kauhukseni tajusin, että Tomorrowlandiin on enää kolme viikkoa aikaa! Tämä konkretisoitui Postissa kun sain kouraani maltaita maksaneen taikalaatikon joka sisältää (aivan kuolemattoman tyylikkään designin lisäksi) festarirannekkeen, kutsukirjeen, soittorasian (!!!) sekä rasiaan tarkoitetun avaimen. Vääntäessäni musan päälle ja katsellessani pienen pienten osasten liikkuvan rasian sisällä tuli kyllä sellainen tunne, että ei tässä olla turhaan rahoja heitetty kankkulan kaivoon.


Nyt pitääkin ottaa taas se kuuluisa niskalenkkiote itsestään ja järkkäillä asioita kuntoon festareita varten. Tähän mennessä me ollaan ostettu jo kuljetukset Brysselin kentältä festivaalialueelle ja takaisin sekä turvalokero arvotavaroille niin ei kaikkea tarvitse piilotella teltan sisällä. Vielä olisi kuitenkin jonkin verran puuhaa jottei sitten viimeisenä iltana tarvitse panikoida.

TO DO-listalta löytyy tällä hetkellä:

- Rannekkeiden aktivointi
- Rahojen lataaminen rannekkeelle (festarit toimii kokonaan ilman käteistä)
- Vara-akun hankinta
- Sopivan festarivaatetuksen pohtiminen (tässä sitä työnsarkaa onkin)
- Rinkkaan mahtuvan kokoontaitettavan tuolin metsästys (any ideas?)
- Lukko telttaan 
- Juomien hankinta
- Mahdollisten ruokaeväiden hankinta (pihi paska säästää missä tahansa)
Jos jollakulla on vinkkejä kuinka selvitä monen päivän festareista 
niin ne otetaan kiitollisena vastaan!

2 kommenttia:

 1. Meikäläisen festarivinkit on: 1) korvatulpat, 2) retkikeitin ja 3) kylmälaukku, jos lähellä on kauppa josta voi ostaa sinne jäätä. On huomattavasti kivempi juoda kylmiä kuin tulikuumassa teltassa kiehuneita juomia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvatulpat ovat kyllä ehdottomat ja hyvä kun mainitsit sillä niitä pitää ostaa apteekista _runsaasti_. Mä en oo ihan saletti saako tuonne tuoda keitintä, voi olla että ei! Hatara muistikuva, että siellä rajoitetaan mahdollisia tulipaloja tms.
   Ja kuulemma siellä festarialueella ON kauppa, josta voikin sitten kysellä niitä jäitä. Myydään varmasti hyvällä katteella ;)

   Poista

Nyt sitä kommenttia!