sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

SUPBAILUT HELSINGISSÄ

Helsingin Töölönlahden rantaan perustettu SUP-lautavuokraamo Hakuna Matata  kutsui matkabloggaajia rentoihin SupBailuihin, jotka pidettiin viime tiistaina. Ihmeiden aika ei ollut vieläkään ohitse, kiitos Veturin kesälippujen tämä rahahamsteri pääsi mukaan! Niin sitä vaan pakattiin reppu klo 6 aamulla ja töiden jälkeen suihkittiin suoraan keskustaan ja siitä Helsingin junaan yhdessä Curious Feet - blogin Teean kanssa.


Kesätapahtumassa oli Hakuna Matatan lisäksi mukana Pöllöt - aurinkolasit, The Tuk Tuk travellers ja heidän katukeittiönsä sekä COFFEEXART - Pop-Up- kahvibaari. Pääsimme kuulemaan livemusaa, maistamaan Tuk Tuk travellersien katuruokaa (vanhaa kunnon khao phattia oli tarjolla eli suomeksi paistettua riisiä kanalla tai tofulla) ja kokeilemaan suppaamista. Oli kyllä mahtavaa kuulla Juhon ja Pyryn matkasta ja niistä jäätävistä vastoinkäymisistä mitä Tuk tukin ajaminen Thaimaasta Suomeen saattaakaan sisältää. Aasiassa ei asiat vaan koskaan mene niin kuin kuvittelisi, se tuli selväksi jälleen kerran.


Illan päätteksi oli tietenkin vielä kokeiltava SUP-lautaa vaikka sieluni silmin näin jo itseni katoavan Töölönlahden uumeniin. Junamatka Tampereelle litimärkänä ei pahemmin houkutellut, mutta sitkeänä sissinä sitä vain lähdettiin lipumaan vetten päälle. Pelattiin Teean kanssa varman päälle eikä noustu laudalla seisomaan vaan tyydyttiin istumaan puutuneiden jalkojemme päällä eikä lähdetty hirveän pitkälle melomaan. Mutta hauskaa oli! Hyvä kesäinen keli vielä sinetöi onnistuneen Helsingin reissun ja piipahtaminen kultaisten kaarien alla ennen kotimatkaa oli kuin piste i:n päälle. Jes!6 kommenttia:

 1. Harmitti että tuota ohjelmaa ja hälinää oli niin paljon ettei ehditty kummemmin juttelemaan ennen kuin lähdin melomaan... next time!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, todellakin next time! :))


   Ja varsinkin Tuk Tuk travellersien saaga epäonnisista kommelluksista vei mennessään, ei siinä kyllä tohtinut pölistä samaan aikaan mitään :P

   Poista
  2. Hey, sama juttu mitä Kea sanoi. Olisi ollut kiva rupatella enemmän. Next time! :) Ja onneksi kaikilla ilmeisesti suppailu meni hyvin, eikä pulahduksia tullut ;)

   Poista
 2. siis vaikka olikin mukava ohjelma... ei siinä mitään. :D

  VastaaPoista
 3. Onpas rennon näköinen tapahtuma! Tuota suppailua pitäisi päästä joskus kokeilemaan, mieluiten kyllä jossain luonnonhelmassa. Lautavuokrat on vaan niin vietävän kalliita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse myös pohdin, että paljonkohan Treella maksaisi laudan vuokraaminen. Vielä en ole asiaa selvitellyt. Kaveri oli nähnyt facessa tapahtuman missä lautailua pääsi kokeilemaan 5 e:llä, mutta sehän sitten oli tietenkin jo mennyt :-D

   Kunnon kesäpäivä kehiin jolloin kaatuminen ei haittaisi yhtään!

   Poista

Nyt sitä kommenttia!