keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

VALINTATILAISUUS LÄHESTYY

Puolen vuoden odottelun jälkeen yhtäkkiä homma muuttuikin astetta todellisemmaksi!

Raahustin puolilta päivin kotiin tentistä ja ajatuksena oli vain sänkyyn kaatuminen. Takana oli kaksi tenttipäivää sekä heräämiset jo kello 4, kun keho kävi ylikierroksilla lukemisen vuoksi (nörtin elämää). Sitten bongasin postin seasta painavan A4-kirjeen ja kun sen käänsi ympäri niin tornilogohan se siinä komeili! Johan tuli virtaa ja ei muuta kuin äkkiä sisälle, ulkovaatteet veks ja kirje auki. Vaikka tämä oli vain kutsu valintatilaisuuteen eikä sen kummempaa, niin kyllä jo tämä sai innostuneen tärinän aikaan: hetki on koittamassa!

Valintatilaisuuteen on vielä kuukausi aikaa, mutta sen tietää jo valmiiksi, että aika menee nopeasti. Varsinkin kun siitä osa tulee vietettyä New Yorkissa (jei) ja loput reenaten ja lukien tentteihin. Omasta mielestäni oli vallan ihanaa, että hakemukseen oli kirjattu tilaisuuteen kutsuttujen määrä (75) sekä maininta, että noin 40 toivoo pääsevänsä II/16 erään, mutta vain puolet on mahdollista ottaa. Pääsyprosenttihan on kuitenkin huikea! Lisäksi omasta kirjeestä löytyi Varusmies 2016-kirjanen sekä suomeksi että ruotsiksi. Siinä voi sitten reenata läser på svenska ennen valintatilaisuutta, heh. 

Tästä tuli nyt tosi hyvä mieli ja samalla sitä rauhoittui hieman valintatilaisuuden suhteen. Ehkä mun pitää nyt vaan luottaa siihen, että omat perustelut on oikeesti aika hyviä ja varteenotettavia ja jos niillä ei pääse sinne minne toivoo, niin ei sitten pääse enää millään. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt sitä kommenttia!